GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" πήρε το όπλο της και για τη Νικαράγουα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο απόλυτος παγκόσμιος συντονισμός της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο απόλυτος παγκόσμιος συντονισμός της...
"διεθνούς επαναστατικής αριστεράς"... τώρα για την "αποκατάσταση της δημοκρατίας" στο δικτατορικό μονοκομματικό καθεστώς Ορτέγκα στη Νικαράγουα.
Χθες εναντίον των δικτατορικών καθεστώτων στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, στη Συρία το "αιμοσταγές καθεστώς του χασάπη Άσαντ", τη Λαϊκή Δημοκρατία του "ψυχοπαθή Κιμ" και πάει λέγοντας όπου ανυπότακτοι λαοί αντιστέκονται κι όσο η "αριστερά" σιτίζεται, χρηματοδοτείται από τον "φιλάνθρωπο" πολυεκατομμυριούχο κ. Σόρος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Τον Απρίλη είχαμε επισημάνει Νικαράγουα... στο στόχαστρο των ΗΠΑ και απλά παρακολουθώντας τις κατευθύνσεις που επικοινωνεί το "Open Society", ήταν αναμενόμενο σ' ολόκληρη την Ευρώπη να πάρει τη σκυτάλη η "δικαιωματική επαναστατική αριστερά". Μια δοκιμασμένη συνταγή: «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».
Μια επανάληψη όσων διαδραματίστηκαν στη Συρία της Λατινικής Αμερικής, όπως αποκαλούσε ο κομαντάντε Τσάβες την πατρίδα του: Βενεζουέλα... «Ο Μαδούρο μας πεθαίνει από πείνα»!
 
Φυσικά δεν απουσιάζει η δική μας εγχώρια "επαναστατική αριστερά", όπως διαπιστώνουμε στο "επαναστατικό αριστερό"  ela liberta και μάλιστα πριν προλάβει να ξεκινήσει οι άλλοι ευρωπαίοι "επαναστάτες", που μας ενημερώνει: "Η λαϊκή εξέγερση εναντίον της δικτατορικής κυβέρνησης του Ντανιέλ Ορτέγκα, τέσσερις φορές προέδρου της Νικαράγουας, συνεχίζεται...". Όπως ακριβώς ήταν "λαϊκή εξέγερση" η "αραβική άνοιξη made in USA" στη Συρία.
Δυστυχώς... ακόμη και το ΚΚΕ μέσω του ειδησεογραφικού του μέσου "902.gr" συνεχίζει την στάση των ισαποστάκηδων. Για αυτή την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Νικαράγουας ενημερώνει σήμφωνα με τη γνωστή Νατοϊκή ΜΚΟ «Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Νικαράγουα (CENIDH)»... μέσω των ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP ("902.gr": Πυροβολισμοί στην πρωτεύουσα καθώς πέρασαν στην αντεπίθεση αστυνομία και φιλοκυβερνητικές δυνάμεις).
Η λεγόμενη παραδοσιακή αριστερά, η κομμουνιστική αριστερά, σε τι διαφέρει από τη "μεταρρυθμιστική αριστερά" των δικαιωματικών του υπερεθνικού κεφαλαίου;
Νομίζουν πως δεν θα 'ρθει η ημέρα που θα λογοδοτήσουν για αυτές τις πολιτικές στα μέλη, στελέχη και φίλους του ΚΚΕ;
Πολλά τα ζητήματα που νομίζουν πως θα ξεπεραστούν με πολιτικές ισαποστάκηδων:
* "Οι παρανησυχούντες (για) την Αβάνα"
* Αλληλεγγύη με (αριστερά) εισαγωγικά και αστερίσκους
Ίδια η στάση του ΚΚΕ κι απέναντι στον αγώνα του λαού της Συρίας απέναντι στους ιμπεριαλιστές. Μάλλον τους διαφεύγει «Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους» Vladimir Lenin και το έχουμε επισημάνει: Τι θέλει και πού το πάει το ΚΚΕ;


Στη γειτονική Ιταλία η "Κομμουνιστική Επανίδρυση", αδελφό κόμμα των ΣΥΡΙΖΑ και ΛαΕ μπήκε στο χορό της υποστήριξης κι αυτής της "πολύχρωμης επανάστασης" εναντίον του νόμιμου κι εκλεγμένου -εκλογές με κανόνες αστικής δημοκρατίας- των Σαντινίστας του Ντανιέλ Ορτέγκα.

Το άλλο αδελφό σχήμα, η "Εξουσία στο Λαό", σωστότερα εξουσία στον Σόρος, κραυγάζει στα αδέλφια της Νικαράγουας: Είμαστε μαζί σας... να πέσει το αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Ορτέγκα.
Ευτυχώς που ο ιταλικός λαός σ' αυτά τα κόμματα-οργανώσεις του Σόρος που ενώθηκαν για να σώσουν το λαό, τους έδωσε στις τελευταίες ιταλικές εθνικές εκλογές (Μάρτης 2018) κάτι παραπάνω απ' ότι έπρεπε: πλησίασαν το 1% κι έμεινε όνειρο θερινής νυχτός το 5% για να μπουν στη Βουλή. Αλλά ο σοφός ιταλικός λαός προχώρησε περισσότερο στέλνοντας την κυβερνητική "αριστερά" μαζί με τη δεξιά στην αντιπολίτευση: "Ακροδεξιά" ή "Κομμουνιστική" η νέα ιταλική κυβέρνηση;
Σε ορισμένους προκαλεί απορίες αυτή η "αριστερά" των ατομικών δικαιωμάτων -τα κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις προκαλούν τρόμο στους "αριστερούς" κοσμοπολίτες “Radical chic”-, όμως πρέπει να γίνει κατανοητό πως σήμερα η επιλογή του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι μία και μοναδική: «Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού...

Στην καθεστηκυία αλλά και στη "δικαιωματική αριστερά", στους ανησυχούντες για το μέλλον του λαού της Νικαράγουας δίνει η Κούβα: Η Κούβα επαναβεβαιώνει την αλληλεγγύη της με την Νικαράγουα
Για την πραγματική κατάσταση στη Νικαράγουα δεν υπάρχουν δικαιολογίες κι υπεκφυγές. Για ενημέρωση που δεν ελέγχουν οι δημοσιογραφικές πόρνες κι η "αριστερά" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπάρχει η "Prensa Rebelde" και το δίκτυο ιστολογοφόρων "Red Solid@ria Griega".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση