GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενεζουέλα... «Ο Μαδούρο μας πεθαίνει από πείνα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Ένα από τα βασικά συνθήματα που ετοίμασαν οι "επικοινωνιολόγοι" τ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ένα από τα βασικά συνθήματα που ετοίμασαν οι "επικοινωνιολόγοι" της αμερικάνικης Cia, που...
κρύβονται πίσω από τη δεξιά της Βενεζουέλας, είναι το σλόγκαν «Maduro nos mata de hambre» (Ο Μαδούρο μας πεθαίνει από πείνα), το οποίο κοσμεί τα μπλουζάκια των κατοίκων αριστοκρατικών συνοικιών στο Καράκας.
Η Συρία της Λατινικής Αμερικής, όπως παρομοίαζε ο Τσάβεζ την πατρίδα του τη Βενεζουέλα, δέχεται μια χυδαία επίθεση κι όπως είναι γνωστό στη σημερινή εποχή το καλύτερο όπλο του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου είναι τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι που δίνουν τον τόνο, την κυρίαρχη τάση (mainstream) στις χώρες που δέχονται ιμπεριαλιστική επίθεση. Στην καθομιλουμένη η δημοσιογραφική πορνεία, περνάει τις "ειδήσεις" στη διεθνή κοινή γνώμη πως η Βενεζουέλα και κυρίως η πρωτεύουσα, το Καράκας, αποτελούν σύμβολο ταυτόσημο με την πείνα και την εξαθλίωση. Ένα διαλυμένο έθνος, όπου ο λαός πεινάει κι εξεγείρεται εναντίον της δικτατορικής κυβέρνησης, έτοιμος να τσακίσει με κάθε μέσο τους καταπιεστές Τσαβιστές.

Ο Agustin Otxotorena, ένα Βάσκος σύντροφος επιχειρηματίας που ζει στο Καράκας, έστειλε τον περασμένο Μάη στα Ισπανικά ΜΜΕ ένα ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο από τα σουπερμάρκετ του Καράκας όπου δείχνει πως στις συνοικίες των πλουσίων, της αστικής τάξης, εκεί που μόνον εκεί πραγματοποιούνται οι διαδηλώσεις των "σκληρών" και "πεινασμένων" αστών, υπάρχει και του "πουλιού το γάλα", ενώ οι οικονομικός πόλεμος που έχει εξαπολυθεί πλήττει τους μέσους πολίτες της χώρας.

Στο χθεσινό βίντεο (22 Ιούνη 2017) του Agustin Otxotorena, που τραβήχτηκε σε μια συνοικιακή Λαϊκή Αγορά, υπάρχουν και πωλούνται όλα τα προϊόντα που επιθυμεί ο καθένας και δεν υπάρχει καμία αναταραχή, απουσιάζει το κλίμα "εμφυλίου πολέμου", εξαθλίωσης κι ανθρωπιστικής κρίσης, που σερβίρει στη διεθνή κοινή γνώμη η δημοσιογραφική πορνεία.
Οι συνοικίες που πραγματοποιούνται σε μόνιμη και σταθερή βάση οι "διαδηλώσεις των πεινασμένων εξεγερμένων" βρίσκονται στις αριστοκρατικές συνοικίες του ανατολικού Καράκας και συγκεκριμένα στις σικ γειτονιές της αστικής τάξης των λευκών Chacao, Altamira και γειτονικές περιοχές.
Στο Καράκας των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων, παρά τις όποιες δυσκολίες (σχετίζονται με την επανάπαυση στον πλούτο από το πετρέλαιο και την πλήρη αδιαφορία για τους παραγωγικούς τομείς διατροφής, που κατέρρευσε με την πτώση της τιμής του μαύρου χρυσού σε παγκόσμιο επίπεδο) η ζωή διατηρεί μια κανονικότητα, διεξάγεται φυσιολογικά στην καθημερινότητα.
Η ειρηνική και φυσιολογική καθημερινότητα διατρέχει τη ζωή σ' ολόκληρη τη Βενεζουέλα και δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατική εγκληματική βία που ασκεί η δεξιά και διαχέουν οι δημοσιογραφικές πόρνες σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Agustin Otxotorena, συνοδεύει το χθεσινό βίντεο με τις εξής επισημάνσεις: «Λαϊκή Αγορά στην Πλατεία Iglesia. Λαχανικά, φρούτα, κρέας, κοτόπουλα, ψάρια... Πρόκειται για μια Λαϊκή Αγορά σαν τις άλλες χιλιάδες Λαϊκές Αγορές του Καράκας κι ολόκληρης της χώρας κι αυτό διαπιστώνεις και στα καταστήματα, τα σουπερμάρκετ, τα πολυκαταστήματα. Εδώ όλοι είναι απολύτως απλοί άνθρωποι, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Εδώ ψωνίζει ο λαός. Αυτή είναι η πραγματική Βενεζουέλα που κρύβουν τα ΜΜΕ και αρνούνται οι Απόστολοι της Αποκάλυψης [δημοσιογράφοι]».Το βίντεο δεν μιλάει, αλλά κραυγάζει και δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα περισσότερο! Απλώς διαπιστώνεις το ρόλο της δημοσιογραφικής πορνείας στην υπηρεσία του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου, της "νέας τάξης".

Σήμερα στη Βενεζουέλα νομίζεις ότι επιστρέψαμε στο έτος 1973, τη χρονιά της δολοφονίας του σοσιαλιστή προέδρου Σαλβαδόρ Αλιέντε και το πραξικόπημα της Cia που ανέτρεψε τη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Η Μπολιβαριανή Βενεζουέλα δέχεται σήμερα επιθέσεις οικονομικές, πολιτικές και κυρίως αυτή της δημοσιογραφικής πορνείας των ΜΜΕ. Η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα χαλκού στον κόσμο, η Βενεζουέλα του Τσάβεζ δέχεται επίθεση για τον ορυκτό πλούτο της, το πετρέλαιο. Όπως ακριβώς η Συρία του Άσαντ.
Η Μπολιβαριανή Βενεζουέλα, η Συρία της Λατινικής Αμερικής, τώρα "φιλοξενεί" και την ΜΚΟ της Cia "Λευκά Κράνη". Η βραβευμένη και με Όσκαρ του Χόλιγουντ ΜΚΟ που δρούσε και συνεχίζει την "ανθρωπιστική" της δράση στη Συρία (Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!), έκανε την εμφάνισή της και στη Βενεζουέλα.

Όπως ακριβώς στα εγχειρίδια ψυχολογικού πολέμου, η ΜΚΟ "Λευκά Κράνη", τα Λευκά Κράνη... ιμπεριαλιστών- (Los cascos blancos) στις αριστοκρατικές συνοικίες του Καράκας!

Ότι ακριβώς συνέβη στη Συρία τώρα στο Καράκας της Μπολιβαριανής Βενεζουέλας, για να ενισχυθούν οι "εξεγερμένοι της πολύχρωμης επανάστασης". Οι "ανθρωπιστές" του Σόρος με λευκά κράνη που συνδράμουν μπροστά στις "δημοσιογραφικές" κάμερες τους "ειρηνικούς διαδηλωτές" για "δημοκρατία" από την αστυνομική καταπίεση του "αιμοσταγή δικτάτορα Μαδούρο".
Κι η Δημοσιογραφία: Διεθνής Εγκληματική οργάνωση!
Η υποκρισία της διεθνούς κοινότητας κι οι οργανώσεις "ανοικτών συνόρων", της "κοινωνίας των πολιτών" του Σόρος κατακτούν την κορυφή της ντροπής και της τρομοκρατίας των πραξικοπηματιών.
Τώρα που η Αλ Κάιντα κέρδισε και Όσκαρ στο Χόλιγουντ, τίποτα δεν μας σταματάει, πιστεύουν οι ιμπεριαλιστές.
Όμως στη Συρία ηττήθηκε η "αραβική άνοιξη made in USA" και στη Μπολιβαριανή Βενεζουέλα ο λαός δεν παραδίδει τα όπλα στη νέα τάξη.

Al-Qaeda Received Oscar by Hollywood!

1 σχόλιο

  1. Οι άνθρωποι της κυβέρνησης είναι για γέλια και κλάματα απορώ πως και δεν τους έχει πάρει με της ντομάτες ο κόσμος ΔΥΟ ΜΊΣΗ ΧΡΟΝΙΆ και δεν μπορούν να ξηλώσουν τους γκεσταπίτες της Ελλάδος.... Ποιος πήγε στο Ελεγκτικό Συνέδριο μα ο Γιώργος Πατούλης ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου,που εκλέγεται από το 2006 και είναι και ισόβιος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ΟΎΤΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΉΤΑΝ ... Αυτός ο καρά φιλελες δημιούργησε όλο το θέμα...

    Η δικαιοσύνη ,άλλοι ξεφτιλισμένοι και ΑΥΤΟΊ ,ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ όταν θίγουν φτωχούς ανθρώπους ΚΑΙ ΦΩΝΆΖΕΙ η Ν.Δ για το σύνταγμα και τους νόμους ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ πόσες αποφάσεις Εχουν βγάλει μερικοί υπερήφανοι δικαστές κατά του ΚΡΑΤΟΥΣ και δεν τηρούνται;;;

    Ο Αυτιας είναι ο καλύτερος πασαδόρος της Ν.Δ και του Μητσοτάκη όμως να το ξαναγράψω να ψάξουν να δούνε πόσες ανανέωσης έχει κάνει ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ σε φτωχούς ανθρώπους;; ΟΎΤΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΆΞΙΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

    Νομικά τώρα: Απόφαση το δικαστηρίου του Λουξεμβούργου {όχι της Βενεζουέλας} άνθρωποι που εργάζονται με συμβάσεις εργασίας σε υποδομές του ΚΡΑΤΟΥΣ για θέματα υγείας μετά την πρώτη ανανέωση ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ υπάλληλοι άλλα η σύμβαση τους ΓΊΝΕΤΕ αορίστου χρόνου...τέλια και παύλα...

    Όμως οι λαίλαπα του φιλελευθερισμού ΘΈΛΕΙ τα σκουπίδια, διοτι τα σκουπίδια είναι εμπόρευμα , διοτι για να τα συλλέξουν κοστίζουν το τριπλάσιο πόσο, τόσα παίρνουν ΈΤΣΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ γίνονται αφεντικά και το κέρδος τεράστιο από τα σκουπίδια ...Η ΣΟΥΗΔΊΑ ψάχνει να εισάγει σκουπιδα για ενεργεία !!!!!..


    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΞΈΝΟ ΤΎΠΟ, ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΞΈΝΟ ΚΑΝΈΝΑ ΜΜΕ..ΚΑΙ ΧΈΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΆ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση