GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται στην Αθήνα διάσημος πλαστικός χειρουργός για τους τραυματίες από τις φωτιές

Στην Αθήνα για να βοηθήσει στην αποκατάσταση εγκαυματιών από τις φονικές πυρκαγιές έρχεται ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, Τζον Γκρίνγο...

Στην Αθήνα για να βοηθήσει στην αποκατάσταση εγκαυματιών από τις φονικές πυρκαγιές έρχεται ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, Τζον Γκρίνγουντ.
Ο Αυστραλός γιατρός φθάνει στην Ελλάδα για να εφαρμόσει μία πρωτοποριακή μέθοδο χρησιμοποιώντας τεχνητό δέρμα που λειτουργεί ως δερματικός ιστός επιτρέποντας σε νέα δερματικά κύτταρα, φλέβες και ιστούς να αναπτυχθούν.
Ο κ. Γκρίνγουντ φθάνει στη χώρα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και θα συνεργαστεί με γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών κάνοντας χρήση του NovoSorb. Πρόκειται για ένα τεχνητό δέρμα που κατασκεύασε η εταιρία Polynovo και λειτουργεί ως δερματικός ιστός επιτρέποντας σε νέα δερματικά κύτταρα, φλέβες και ιστούς να αναπτυχθούν, αφήνοντας ένα απαλό, εύκαμπτο δέρμα με ελάχιστες ουλές.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση