GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Επίτροπος Στυλιανίδης αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα, από όπου θα συντονίσει τη βοήθεια της ΕΕ

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου "Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων αυτ...

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

"Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων αυτών των καταστροφικών πυρκαγιών που έχουν προκαλέσει τόσο πολλά βάσανα και τραγική απώλεια ζωής", δήλωσε ο Επίτροπος και ανακοίνωσε ότι με εντολή Γιούνκερ αναχωρεί για την Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τις ελληνικές Αρχές πολιτικής προστασίας και θα συντονίσει τη βοήθεια της ΕΕ που έχει ήδη αρχίσει να φτάνει.

"Μίλησα χθες το βράδυ με τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και είμαι σε συνεχή επαφή μαζί του για να προσφέρω την πλήρη υποστήριξη της Κομισιόν στις ελληνικές Αρχές και τους ανθρώπους", δήλωσε.

"Σε αυτό το στάδιο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κύπρο, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, οι οποίες έχουν ήδη προσφέρει άμεσα συγκεκριμένη βοήθεια μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ: αεροπλάνα, πυροσβέστες, ιατρούς και οχήματα".

"Μαζί δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο για να βοηθήσουμε τους γενναίους πρώτους διασώστες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη", κατέληξε.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση