GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση Αμερικανού γερουσιαστή για τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν που θα συζητηθεί

Μήνυμα αδυναμίας στη Μόσχα στέλνει η "απόδοση" του Ντόναλντ Τραμπ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμι...

Μήνυμα αδυναμίας στη Μόσχα στέλνει η "απόδοση" του Ντόναλντ Τραμπ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, σημείωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ, από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος και μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας.
"Χαμένη ευκαιρία από τον πρόεδρο Τραμπ" χαρακτήρισε ο Γκρέιαμ, με ανάρτησή του στο Twitter, το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν επέρριψε ευθύνες στη Ρωσία για την ανάμιξή της στις εκλογές του 2016 και δεν έστειλε μια "ισχυρή προειδοποίηση" προς τη Μόσχα για τη στάση της σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες.
"Αυτή η απάντηση από τον πρόεδρο Τραμπ θα θεωρηθεί από τη Ρωσία ως ένδειξη αδυναμίας και θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα απ' όσα επιλύει", σημείωσε.
Missed opportunity by President Trump to firmly hold Russia accountable for 2016 meddling and deliver a strong warning regarding future elections.
This answer by President Trump will be seen by Russia as a sign of weakness and create far more problems than it solves. (1/3)
— Lindsey Graham (@LindseyGrahamSC) July 16, 2018
Η δήλωση όμως που κάνει αίσθηση είναι αυτή που ακολούθησε κατά την οποία ο Γκρέιαμ είπε πως αν ήταν ο Τραμπ πρώτα θα έλεγχε την μπάλα που του προσέφερε ο Πούτιν για κοριούς προτού τη φέρει στον Λευκό Οίκο.
Finally, if it were me, I’d check the soccer ball for listening devices and never allow it in the White House.
— Lindsey Graham (@LindseyGrahamSC) July 16, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση