GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Παπαπέτρου-Αγγελόπουλων - Τι δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Οι τρεις άνδρες μίλησαν στα γραφεία τη...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Οι τρεις άνδρες μίλησαν στα γραφεία της Arcadia, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όμως συμφωνία μεταξύ τους δεν προέκυψε.

Ο διεθνής φόργουορντ κατέβηκε στις 16:30, μίλησε με τους ρεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο και τους έδωσε να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

"Μιλήσαμε με τους προέδρους, όπως βλέπετε είμαι μόνος μου, κάναμε μια σωστή συζήτηση, ήρθα χωρίς τον ατζέντη μου. Το κλίμα είναι καλό, ελπίζω σήμερα-αύριο να έχουμε απαντήσεις και να βρούμε μια λύση" ήταν το σχόλιο του Παπαπέτρου, που φαίνεται έτοιμος να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Το γεγονός ότι δεν έδωσε τα χέρια με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο δείχνει, πιθανότατα, ότι έχει καλές προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες "ζυγίζει" για να πάρει την τελική απόφαση.

Το κλίμα ήταν θετικό, όπως είπε και ο ίδιος και όλα δείχνουν πως αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό, η συνεργασία των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση