GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτυρία: Ήμασταν στο πλοίο και προσπαθούσαμε να σώσουμε παιδάκια τριών ετών από τη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

"Επιστρέφαμε από Τήνο με το πλοίο, με καθυστέρηση, δεν γνωρίζαμε για ποιο λόγο, αλλά στην Άνδρο είδαμε τον μαύρο καπνό. Ανοιχ...

"Επιστρέφαμε από Τήνο με το πλοίο, με καθυστέρηση, δεν γνωρίζαμε για ποιο λόγο, αλλά στην Άνδρο είδαμε τον μαύρο καπνό. Ανοιχτά της Ραφήνας το superferry σταμάτησε. Βλέπαμε ανθρώπους με προβολείς στα χέρια να κουνάνε τα χέρια τους για να τους σώσουμε. Η λέξη τραγικό δεν μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που ζήσαμε. Παιδιά, μικροί, μεγάλοι, δυστυχώς στο πλοίο δεν υπήρχε γιατρός, εγώ λόγω της ειδικότητάς μου πήγα να ανέβω εκεί που τους είχαν συγκεντρώσει για να δώσω τις πρώτες βοήθειες" δήλωσε στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon, η Βίκυ Παππά, η οποία βρισκόταν σε πλοίο που κατάφερε να σώσει ανθρώπους και παιδιά που προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις φλόγες.

"Έτρεμαν σαν τα ψάρια, ήταν στη θάλασσα για έξι ώρες. Ήταν Δανοί τουρίστες αλλά και Έλληνες. Από τις μαρτυρίες τους, έβλεπαν τη φωτιά να έρχεται κατά πάνω τους και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Μπήκαν σε ένα φουσκωτό, το οποίο ανατράπηκε και έπεσαν στη θάλασσα με τα παιδιά τους, το 14χρονο κορίτσι δυστυχώς δεν υπάρχει στη ζωή όπως μάθαμε, είχαν χάσει κάποιοι τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους..." ανέφερε.

"Έτρεμαν σαν το ψάρι από τον φόβο τους για τους δικούς τους, που ήταν ακόμα στη θάλασσα. Δίπλα μας ήταν ένα άλλο πλοίο, μάζευε και αυτό ανθρώπους από τη θάλασσα. Παιδάκια τριών ετών χωρίς σωσίβια, χωρίς τίποτα, εξαντλημένα από τη θάλασσα, από τις αναθυμιάσεις δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν οι άνθρωποι. Και σαν να μην έφθανε αυτό, κατέρρευσα κάποια στιγμή γιατί η μητέρα μου ήταν εγκλωβισμένη στις φλόγες στο Νέο Βουτζά. Με έπαιρνε τηλέφωνο και ούρλιαζε 'καίγομαι', βλέπω τις φλόγες να έρχονται πάνω μου και σώθηκε από θαύμα από την πυροσβεστική μετά από τρεις ώρες" τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση