GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ακόμα και η λέξη Ντροπή χάνει το νόημα της...

Από Ειδικό Συνεργάτη Αναλαμβάνω την πολιτική Ευθύνη…ΜΟΝΟ! Θράσος, Έπαρση ψέματα και Αποπροσανατολισμός για μία φορά ακόμα από τον πρ...

Από Ειδικό Συνεργάτη

Αναλαμβάνω την πολιτική Ευθύνη…ΜΟΝΟ!
Θράσος, Έπαρση ψέματα και Αποπροσανατολισμός για μία φορά ακόμα από τον πρωθυπουργό που δε συγκινείται να ζητήσει μία συγγνώμη ούτε από τους συγγενείς των 90 και πλέον νεκρών.

Ψέματα και αποπροσανατολισμός
-Καμία αναφορά σε συγκεκριμένες καταγγελίες που έρχονται η μία μετά την άλλην, καμία ανάληψη πραγματικών ευθυνών, αντιθέτως αποπροσανατόλισε εφευρίσκοντας ότι οι πολίτες «πετροβολούν» τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, και εγκάλεσε τους πολίτες να μην το κάνουν γιατί είναι οι μόνοι που έδωσαν πραγματική μάχη . μα είπε κανείς το αντίθετο ; Όχι βέβαια , απλά έπρεπε να το αναφέρει γιατί αφενός έτσι κρύβει την ανεπάρκεια του κυβερνητικού θιάσου αφού τους «ταυτίζει» με τους πραγματικά ήρωες που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες και αφετέρου διασπείρει σύγχυση και προβληματισμό στους πολίτες.

‘Έπαρση και θράσος
-Η Ειδική μνεία που έκανε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην οικιστική αυθαιρεσία, δείχνει και το θράσος και την παράλληλη έπαρση ώστε για μια ακόμη φορά οι χαροκαμένοι κάτοικοι άκουσαν πως ουσιαστικά φταίνε οι ίδιοι που έχτισαν εκεί το σπίτι τους λέγοντας συγκεκριμένα: «σήμερα, λοιπόν, κατανοούμε όλοι με οδυνηρό τρόπο και σε όλο του το βάθος, ότι κυβερνάμε μια χώρα που επί χρόνια κυριάρχησαν στρεβλώσεις. Που ολόκληροι οικισμοί χτίστηκαν αυθαίρετα πάνω σε ρέματα και παραλίες. Που με ευθύνη και του πελατειακού κράτους, δημιουργήθηκαν ολόκληρα οικιστικά συμπλέγματα χωρίς καμιά πρόβλεψη για την ασφάλεια των κατοίκων τους. »Αυτό το κράτος, όμως, σήμερα το διοικούμε εμείς», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Και όσο κι αν είναι σωστό -και είναι σωστό- ότι δεν μπορούσαμε σε τρία χρόνια να λύσουμε τεράστια προβλήματα δεκαετιών, πρέπει να προβληματιστούμε αν κάναμε ό,τι πρέπει για να το αλλάξουμε.»

-Καμία αναφορά και πάλι για την πραγματική ευθύνη , ούτε καν μια απλή αναφορά για το αν θα διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, τα πάντα έγιναν τέλεια, φταίει το πελατειακό κράτος και απλά πρέπει να προβληματιστούμε. Να προβληματιστούμε όταν έχουμε περισσότερους από 90 νεκρούς. Μόνο να προβληματιστούμε. Έτσι απλά και ξεδιάντροπα το μόνο που ουσιαστικά πρότεινε ήταν να προβληματιστούμε.

Ακόμα και η λέξη Ντροπή χάνει το νόημα της για αυτά τα υποκείμενα που βρέθηκαν στην κυβέρνηση έχοντας εξαπατήσει τον κόσμο. Ευχόμαστε και ελπίζουμε όλοι μας, να κάνουν τη δουλειά τους οι εισαγγελείς να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες να δούμε επιτέλους Υπουργούς περιφερειάρχες και υψηλά ιστάμενους στη φυλακή για να μη ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση