GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου που στοίχισε την ζωή σε δέκα ανθρώπους στην Τουρκία

Ο εκτροχιασμός του τραίνου στη βορειοδυτική Τουρκία, από τον οποίο δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 73 τραυματίστηκαν, σημειώθηκε έπει...

Ο εκτροχιασμός του τραίνου στη βορειοδυτική Τουρκία, από τον οποίο δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 73 τραυματίστηκαν, σημειώθηκε έπειτα από σφοδρή βροχόπτωση και μια κατολίσθηση, μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα επικαλούμενα αξιωματούχους.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν αρκετά βαγόνια να έχουν ανατραπεί και μέλη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών να περπατούν για να φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ένας επιζών, περπατώντας κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής μακριά από το σημείο του δυστυχήματος, δήλωσε στο δίκτυο CNN Turk ότι είδε πολύ περισσότερα από δέκα πτώματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο εκτροχιασμός της προαστιακής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε έπειτα από μια κατολίσθηση. «Δυστυχώς έχουμε θύματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση