GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όργια στα Μάλια - Ο κορυφαίος προορισμός των Βρετανών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δυνατή μουσική, σόου, αλκοόλ και σεξουαλική απελευθέρωση. Το τετράπτυχο της πραγματικής διασκέδασης. Κάπως έτσι παρουσιάζει τα Μάλ...

Δυνατή μουσική, σόου, αλκοόλ και σεξουαλική απελευθέρωση. Το τετράπτυχο της πραγματικής διασκέδασης.

Κάπως έτσι παρουσιάζει τα Μάλια η Daily Star, η οποία φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα κατονομάζοντας το δημοφιλές θέρετρο ως τον κορυφαίο προορισμό διασκέδασης για το 2018 που “τρελαίνει” τους Βρετανούς.

Υπεύθυνη κορυφαίου τουριστικού πρακτορείου στη Βρετανία τονίζει ότι οι Βρετανοί τρελαίνονται για τα Μάλια καθώς διοργανώνονται μερικές από τις καλύτερες εκδηλώσεις πανευρωπαϊκά.

Υπάρχουν κλαμπ όπου υπόσχονται ξέφρενες νύχτες όπου νέοι και νέες χορεύουν μέχρι το πρωί, πίνουν ανεξέλεγκτα, γλεντούν αδιάκοπα, είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι, ενώ τονίζεται ακόμη και η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, σύμφωνα με την Daily Star.

Επισημαίνεται ότι πέρυσι οι Αρχές δεσμεύτηκαν να αποκλείσουν τους Βρετανούς από την περιοχή και να τη μετατρέψουν σε προορισμό για οικογενειακές διακοπές, ωστόσο αυτό διαψεύδεται καθώς οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 400% το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση