GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζουράρις: Εγώ δεν θα παραιτούμουν - Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός!

''Εγώ δεν θα παραιτούμουν, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες'', δήλωσε ο αντιπρόεδρο...

''Εγώ δεν θα παραιτούμουν, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες'', δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις, με αφορμή την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
Ο κ. Ζουράρις, μιλώντας στο FOCUS FM της Θεσσαλονίκης, είπε ότι ''όταν οι εμπειρογνώμονες μας δώσουν ένα πόρισμα, τότε πρέπει να τεθεί το θέμα της συγκεκριμένης πολιτικής ευθύνης των πολιτικών αξιωματούχων''.
"Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες" ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ''πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων. Πολιτική ευθύνη έχουμε και εμείς που πιέζαμε λόγω ανέχειας, φτώχειας να αποκτήσουμε ένα κεραμίδι που δεν ήταν εντελώς κανονικά , το οποίο το χτίζαμε πάνω στους χειμάρρους. Το ελληνικό κράτος ήταν πάντοτε πιο αδύνατο από τον λαό σε αυτά τα θέματα''.
Κάνοντας σύντομη αναδρομή αναφέρθηκε στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ όταν με υπουργό χωροταξίας τον Αντώνη Τρίτση και με σύνθημα «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις» ξεκίνησε γενικευμένη τακτοποίηση των αυθαιρέτων. ''Δεν γίνεται να χρεωθεί στην σημερινή κυβέρνηση το σύνολο των νομιμοποιήσεων από το 1974. Η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια, επιμερίζεται και πηγαίνει μέχρι την περίοδο του Αντώνη Τρίτση. Ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας δεν μπορεί να επωμιστεί το σύνολο της ευθύνης. Θα πάρω στους ώμους μου τις τελευταίες 15- 20 νομιμοποιήσεις που γίνονταν κάθε 3-4 χρόνια από το 1974 όταν μύριζε εκλογές γιατί η πίεση του κόσμου είναι μεγάλη;", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις .
''Εκατοντάδες άνθρωποι κάηκαν στην Καλιφόρνια,δεν θυμάμαι να παραιτήθηκε κανείς'', κατέληξε λέγοντας ο κ. Ζουράρις.
Ακούστε το ηχητικό:

2 σχόλια

  1. ΆΚΟΥ ΡΕ ΖΟΥΡΝΑ!



    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟΝ:


    "Κύριοι" και "Κυρίες" Της ΜΚΟ-ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!

    Εάν Νομίζεται ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ-ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΤΟ "ΟΧΙ" ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΑΙ" ... και ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ με "Κολπάκια" να Τους Καθιστούν υπεύθυνους για την ... "ΚΑΤΑΝΤΙΑ" Τους και όπως το "ΟΧΙ" ΝΑ γίνει "ΝΑΙ" ... ΝΑ ΤΟΥΣ ... "ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ"!!!

    ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ... ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!! ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΌΜΩΣ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ!

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!!!



    1.ΥΓ.: Ίσως Το "Μάτι" δείξει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΤΙ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    2.ΥΓ.: ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ "ΜΑΤΙΟΥ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!

    3.ΥΓ.: {1.ΥΓ. + 2.ΥΓ.} ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ "ΔΙΧΤΥ" Του Του Ν. Γκάτσου!





    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ:


    ... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ....!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: "ΝΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ..."

    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!!

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΦΕΡΘΕΙΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΜΑ ΠΩΣ;;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ("ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ=ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)!!!

    ΊΣΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ - Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!!

    "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ"!!!

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΝΤ/ΕΕ/ΝΑΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΆΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ"!!! ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΌΣΟΙ "ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" ΚΑΙ ... ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΟΥΝ!!!

    ΑΧ "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ".....

    ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ "ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ/ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΣ"!!!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!




    ΕΜΕΙΣ:
    Τα Χρωματισμένα Παιδιά Ούτε Ξεχνούν Ούτε Λησμονούν-Ούτε Στον Άλλο Κόσμο!!!
    (ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΑΙ ή ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - έτσι απλά - !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΡΝΑΔΕΣ!


    Κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


    Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΝΝΟΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

    1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"! ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ (Γιαυτό το κάναν για ... 99 χρόνια!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ... ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

    2. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (σε Εθνικό Επίπεδο Λέγεται: Εθνική Προδοσία/άρα Εσχάτη Ποινών!) "Β. Μακεδονία" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!

    3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ (ΞΑΝΑ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ... "ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Μετοχικά Νούμερα βλέπουμε ΌΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Από Την "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΤΟΥ 1989 (πιος την θυμάται;;;) στο "Μαζί Τα Φάγαμαι" πήγαμαι στο "Κυβερνώ/Κυβερνάω έναν Λαό απατεώνων" και ντουγρού στο "... ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ!"

    4. Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ Selber Schuld! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΣ"! ΠΑΝΩ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΓΜΑ" ΤΟΥ Selber Schuld ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ/ΑΤΙΜΟ/ΑΝΗΘΙΚΟ/ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟ "Πρέπει ο καθένας να αλλάξει μόνος Του!/Πρέπει Πρώτα να Αλλάξουμε Εμείς ο καθένας Ξεχωριστά!"! Τί ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (... εάν "Το Τούρκο" πάρει με το έτσι θέλω 30 Νησιά) ... "ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: ΝΑΙ πήραν 30 αλλά ΕΜΕΙΣ .... ΓΛΥΤΩΣΑΜΑΙ 80 ΝΗΣΙΑ!!! (ΤΟ ΌΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ" ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΆΛΛΑ 80 ΔΕΝ ΤΟ ... ΛΕΝΕ!!!)



    ΥΓ. Φαρμακωμένος ο Καιρός ΣΑΣ Παραμονεύει ... Του Κάτω Κόσμου Τα Πουλιά και Τα Παγώνια Μέρα και Νύχτα Σας Κεντούν Μια Φορεσιά... ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση