GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας για Σκοπιανό: Σέβομαι τις ευαισθησίες των πολιτών αλλά δεν επιτρέπω την άθλια πολιτική προπαγάνδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την υπεύθυνη στάση που δημόσια κράτησε αναφορικά...

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την υπεύθυνη στάση που δημόσια κράτησε αναφορικά με τη συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων και των προοπτικών που αυτή ανοίγει.

"Αναγνωρίζω και σέβομαι τις ευαισθησίες των πολιτών, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ", είπε ο πρωθυπουργός, για να τονίσει: "Αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω πάνω σε αυτές τις ευαισθησίες, να γίνονται σκόπιμες παραποιήσεις και μια άθλια πολιτική προπαγάνδα πολιτικής και μικροκομματικής σκοπιμότητας που σε τελική ανάλυση υπονομεύει το εθνικό συμφέρον".

Τόνισε ότι "με τη συμφωνία αυτή, και χωρίς να παρεκκλίνουμε από την εθνική γραμμή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί εδώ και παραπάνω από δυο δεκαετίες, αδράξαμε την ιστορική ευκαιρία να επιλύσουμε ένα ζήτημα που δυσχέραινε τις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών σε πολλά επίπεδα".

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

2 σχόλια

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΝ.ΔΥ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ/ΜΟΥ!


    Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΏΣ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922 {ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 1940 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ/Η ΠΡΏΤΗ ΝΊΚΗ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΑΞΩΝΑ-ΕΥΓΕ!!!} ΤΟ 1967 ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΤΟ 1974/ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 1996/ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ (ΌΧΙ ΟΜΗΡΙΑ-ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ) ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΗ/ΣΥΜΜΑΧΗ ΧΩΡΑ!!!



    Κύριοι!!!

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ/ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

    Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ!!!

    Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ Α. ΘΡΑΚΗΣ!!!


    Αφιέρωμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΡΕ/ΑΕΡΟΠΟΡΕ/ΝΑΥΤΗ.... ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ!!!"





    Κύριοι!!!

    ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ/ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΘΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ.!!!




    Κύριοι!!!

    Είσθαι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922 ΤΟ 1967/74 ΤΟ 1996 ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!




    Κύριοι!!!

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ!





    Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόψε τα κατάμουτρα ψέματα που μας λές αρρωστημένε Αλήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση