GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Θα πάω στον Παυλόπουλο και θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση εάν..»

Ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας το πρωί της Τρίτης είπε ότι η συμφωνία το Σκοπιανό «δε...

Ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας το πρωί της Τρίτης είπε ότι η συμφωνία το Σκοπιανό «δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Και αυτό γίνεται με δύο τρόπους είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ».
Όπως είπε, επίσης, «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια».
Κατά τον Πάνο Καμμένο «ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου» αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου οποιαδήποτε πρόσκληση (στην ΠΓΔΜ) θα υπάρξει υπό τις δεσμεύσεις ότι θα γίνουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα στη γείτονα και η συμφωνία θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή.
«Δεν έχουν κανένα μέλλον τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ αν δεν κυρωθεί η συμφωνία, και εγώ θα φροντίσω να μην κυρωθεί η συμφωνία» διεμήνυσε.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση συνεργασίας και οι θέσεις των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς. «Στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα υπάρξει τίποτε άλλο από αυτά που προβλέπει η συμφωνία. Οι προσδοκίες που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο Ζάεφ είναι δικό του θέμα. Εγώ δεν θα πήγαινα στο ΝΑΤΟ εάν δεν βρισκόμασταν σε κατάσταση Βουκουρεστίου, ούτε θα ήμουν υπουργός. Η συμφωνία είναι κακή, δεν την δέχομαι και θα προσπαθήσω να την μπλοκάρω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.
Όπως μάλιστα πρόσθεσε, «εάν έρθει η συμφωνία με 151 βουλευτές θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση»

Αλβανικό
Το θέμα της ΑΟΖ κλείνει και με την Αλβανία αλλά και με άλλες χώρες, είπε ακόμη ο υπουργός Άμυνας, συμπληρώνοντας ότι αυτά τα θέματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ από το ΥΠΕΞ.
Όπως επισήμανε, όσα ζητούσε η Ελλάδα από την Αλβανία αρχίζουν να γίνονται, όπως π.χ. η απόδοση των νεκρών του Αλβανικού Έπους από τα νεκροταφεία. Επίσης «η Αλβανία αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι προς όφελός της να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα»
Αναφορικά με τη Βόρεια Ήπειρο είπε τα εξής: «Η Βόρεια Ήπειρος είναι η περιοχή που οι Έλληνες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Θα προστατευτεί η μειονότητα. Τα όσα λέγονται για διεκδίκηση περιουσιών δεν έχουν σχέση με τους τσάμηδες. Οι τσάμηδες είναι εγκληματίες πολέμου που συνεργάστηκαν με τους ναζί και με εγκληματίες πολέμου δεν συνομιλούμε».

4 σχόλια

  1. Καταρχήν, μην κοροϊδεύεται το κόσμο. Βουκουρέστι σημαίνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που ξεκινάει με προσωρινό όνομα ΠΓΔΜ και διαπραγμάτευση από τον ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με αρχικό όνομα Μακεδονία - Σκόπια. Η μόνη πραγματικά πατριωτική θέση είναι η θέση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με προεδρεύον τον ΠτΔ το 1994 που απαγορεύει οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονίας στην ονοματοδοσία των Σκοπιων, οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι θεματοφύλακας του κράτους βάση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που έχει ορκιστεί να σέβεται. Αν δεν σεβαστεί το ρόλο του είναι προδότης, ήδη έχει διαπράξει την εσχάτη προδοσία να αναγνωρίσει Τουρκική ένωση Ξάνθης χωρίς να αναπέμψει το σχετικό νόμο για έλεγχο νομιμότητας και εκ ναι ψηφοφορία για κύρωση από την βουλή. Παυλόπουλε πρόσεχε γιατί οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ σε βαραίνουν και εσένα προσωπικά όχι μόνο τον ΤΣΙΠΡΑ και τον ΚΟΤΖΙΑ, είσαι συνένοχος από την στιγμή που δίνεις την τελική έγκριση σε μια προδοσία, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο Καμμένο, έρχεται το "ραβασάκι" από το ΝΑΤΟ και λέει διαδικασίες ένταξης για την ΠΓΔΜ, θα το υπογράψεις εκπροσωπώντας την Ελλάδα ή όχι; Υποτίθεται Πάνο Καμμένο ότι δεν θέλεις πουθενά την χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εδώ θα την υπογράψεις; Άσε στο τι θα γίνει αν έρθει η καταραμένη μέρα και λέγονται Βόρεια Μακεδονία (που να μην έρθει ποτέ), τότε δεν θα είσαι καν υπουργό (θα έχεις πάει σπίτι σου). Για το τώρα ρωτάω. Θα ξεκινήσει διαδικασίες ένταξης τον ΣΚΟΠΙΩΝ (πγδμ) στο ΝΑΤΟ, μα τι λέω αυτά τα καθορίζει το προσύμφωνο που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέργαψε και εσύ δεν έριξες την συγκυβέρνηση γιατί εμμέσως συμφώνησες και εσύ με τους χειρισμούς ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που λέει ότι θα κάνει, έπρεπε να το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή με την πρόταση μομφής. Να ρίξει δηλαδή τη συγκυβέρνηση μη δίνοντας την εξουσιοδότηση στους Τσίπρα-Κοτζιά να διαπραγματευτούν και να πηγαίναμε σε εθνικές εκλογές. Αν πάλι σχηματίζονταν άλλη συγκυβέρνηση που εξουσιοδοτούσε τον Τσίπρα να υπογράψει στις Πρέσπες ή όπου αλλού την παράδοση του ονοματος Μακεδονία στο κράτος τον Σκοπίων αυτό θα βάραινε τις πλάτες της επόμενης συγκυβέρνησης. Πάνο Καμμένο έγινε μέρος του προβλήματος και ΠΡΟΔΟΤΗΣ, για παραμείνεις ζεστοθεσούλης, καρεκλοκένταυρος, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα πάει ο ... Χαμμένος;;;

    ... θα πάω εκεί στην Αραπιά που με χουνε μιλήση για μια μεγάλη Μάγισσα Την "Πρώτη Φορά Βρώμικη Βρωμιά" να μου εξηγήσει και Λύση!!!

    Και θα Της Πω για ΣΥΡΙΖΑ Βρωμίλα και Βοθρύλα και για το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Ελληνικό Σύστημα που Είναι μια Σκατίλα....

    ...και πάει λέγοντας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση