GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διπλό ...ταμπλό η Φωτεινή Ντεμίρη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Από τις γερές δυνάμεις της κωμωδίας η Φωτεινή Ντεμίρη μπορεί να περιοδεύ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Από τις γερές δυνάμεις της κωμωδίας η Φωτεινή Ντεμίρη μπορεί να περιοδεύει αυτόν τον καιρό με την μαύρη κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου «Μπαμπή μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» ήδη όμως έχει κλείσει τον θεατρικό της χειμώνα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η άξια ηθοποιός θα παίξει ένα βασικότατο ρόλο στη μουσική κωμωδία «Μαριχουάνα Στοπ»που ετοιμάζει ο «δαιμόνιος»Γιώργος Βάλαρης με τον Τόλη Βοσκόπουλο,τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαρία Ιωαννίδου κλπ. Παράλληλα όμως θα την δούμε και στον γερό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίδη «Η Μητέρα του Αγίου» που θα σκηνοθετήσει η πολυσχιδής Ρέινα Εσκενάζι.

Αυτός έχει και κωμικές αλλά και δραματικές νότες και πραγματεύεται με καίριο τρόπο θέματα όπως η θρησκεία,ο ρατσισμός,η διαφορετικότητα κλπ. Με το καλό Φωτεινή-ή Φωφώ όπως σε λένε όσοι σε αγαπούν πολύ και δεν είναι διόλου ... λίγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση