GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βεργίνα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αλλαγή σχεδίων τελικά για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στη Βεργίνα. Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινω...

Αλλαγή σχεδίων τελικά για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στη Βεργίνα. Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας , λίγα λεπτά αργότερα αποφασίστηκε το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί.

Σε αυτή την απόφαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι στη Βεργίνα είχαν ήδη μεταβεί πριν εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα δεκάδες πολίτες. Κρατώντας σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Βεργίνας. Η παρουσία τους έντονη και θερμή οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να γίνει τελικά το συλλαλητήριο με όσους πολίτες καταφέρουν να βρεθούν στην ιστορική πόλη της Μακεδονίας.

Στη Βεργίνα βρισκόταν και ο μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος Πολυτέκνων Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης.

Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση:

Πηγή : ThessToday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση