GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί έπειτα από έκρηξη στη Γάζα

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σήμερα σε έκρηξη σε κτίριο στη Γάζα, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών Υγε...

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σήμερα σε έκρηξη σε κτίριο στη Γάζα, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών Υγείας.

Δεν έγινε άμεσα γνωστή η αιτία της έκρηξης, που σημειώθηκε μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση ότι κηρύσσεται εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων μαχητών στον θύλακα. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, οι δύο νεκροί ήταν ένας πατέρας και ο γιος του.

Η αστυνομία της Γάζας ανακοίνωσε ότι ερευνά τα αίτια της έκρηξης, ωστόσο η αστυνομία δεν υπαινίχθηκε ότι είναι υπεύθυνο το Ισραήλ. «Σήμερα το πρωί έγινε μια έκρηξη σε μια κατοικία δυτικά της πόλη της Γάζας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Αϊμάν αλ-Μπατνίτζι, λέγοντας ότι τα θύματα ήταν ηλικίας 35 και 13 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση