GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας: Πυροσβέστες σώθηκαν την τελευταία στιγμή

“Ο αρχικός αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί κατά πολύ, έχουμε φτάσει τα 50 άτομα, ευχόμαστε να παραμείνει εκεί”, είπε ο γενικός γραμματέας...

“Ο αρχικός αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί κατά πολύ, έχουμε φτάσει τα 50 άτομα, ευχόμαστε να παραμείνει εκεί”, είπε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης μιλώντας στον Realfm 97,8.
“Αναζητούμε τους αγνοούμενους αλλά οι αγνοούμενοι δεν είναι νεκροί για αυτό και ευχόμαστε να μην έχει συμβεί κάτι κακό και σε αυτούς. Αυτή τη στιγμή, τόσο από στεριάς όσο και από θαλάσσης γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και χτένισμα όλης της περιοχής για τον εντοπισμό είτε ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια είτε αγνοουμένων τους οποίους δεν έχουμε εντοπίσει από εχθές το βράδυ που εξελίχθηκε αυτή η μεγάλη πυρκαγιά” σημείωσε ο κ. Καπάκης και πρόσθεσε:
“Δυστυχώς έχουμε 50 νεκρούς και αυτό προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλους μας. Είναι μία μαύρη μέρα και για το δασοπυροσβεστικό μηχανισμό αλλά και για την χώρα. Πυροσβέστες δικοί μας εγκλωβίστηκαν και τη τελευταία στιγμή σώθηκαν. Πραγματικά ήταν μία κόλαση.”
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση