ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street

Share it:

Mε ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street, μετά τη βουτιά των τιμών του πετρελαίου που επηρέασε αρνητικά τις ενεργειακές μετοχές και αντιστάθμισε τα κέρδη των τραπεζικών μετοχών. Η Bank of America ενίσχυσε τις προσδοκίες για καλά αποτελέσματα των αμερικανικών εταιρειών στο δεύτερο τρίμηνο. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,2%, ενώ ο S&P 500 υποχώρησε 0,1% και ο Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0,3%.

Ο ενεργειακός κλάδος του S&P σημείωνε πτώση 1,3%, τη μεγαλύτερη μεταξύ των 11 μεγάλων κλάδων του. Η μετοχή της Exxon Mobile υποχώρησε πάνω από 1,2% και της Chevron 1%.

Η μετοχή του μπρεντ υποχωρούσε 4,2% προς τα 72 δολάρια το βαρέλι και του αμερικανικού αργού κατά 3,8% στα 68 δολάρια, καθώς μειώθηκαν οι διακοπές στην παραγωγή του αργού και τα λιβυκά λιμάνια άνοιξαν και πάλι, ενώ οι χρηματιστές βλέπουν πιθανές αυξήσεις της προσφοράς από τη Ρωσία και άλλους παραγωγούς πετρελαίου.

Οι τραπεζικές μετοχές ενισχύθηκαν, αντιστρέφοντας την πορεία της Παρασκευής, όταν ανακοίνωσαν αποτελέσματα η JPMorgan, η Citigroup και η Well Fargo. Η μετοχή της Bank of America (BAC.N) εκτινάχθηκε 4% μετά τα καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη που ανακοίνωσε, λόγω μείωσης των δαπανών της και αύξησης των δανείων και των καταθέσεων. Η μετοχή της Goldman Sachs σημείωνε άνοδο 1,5%, εν όψει των αποτελεσμάτων που θα ανακοινώσει αύριο. Ο χρηματοπιστωτικός δείκτης του S&P σημείωσε άνοδο 1,6%.

Πηγή :enikonomia.gr

Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση