GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ με τον (χυδαίο) Κουβέλη! «Αντιλαμβάνομαι τον πόνο, αλλά 21 Αυγούστου βγαίνουμε απ' τα μνημόνια...»

Ομάδα Αλήθειας   Η χυδαία δήλωση της ημέρας. Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο, αλλά 21 Αυγούστου βγαίνουμε απ' τα μνημόνια Ο ανα...

Ομάδα Αλήθειας 
Η χυδαία δήλωση της ημέρας.
Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο, αλλά 21 Αυγούστου βγαίνουμε απ' τα μνημόνια

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές και το θάνατο 91 ανθρώπων έως τώρα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια στις 21 Αυγούστου.

Αναλυτικότερα ο κ. Κουβέλης σημείωσε πως «Η ΝΔ θα εισπράξει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με τον αντιπολιτευτικό της λόγο. Ο τρόπος που αντιπολιτεύονται δεν είναι θεσμικός. Δεν αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να μας πει τόσα χρόνια γιατί κυριάρχησε η αναρχία και οι λογικές του πελατειακού κράτους;»

Σε ερώτηση αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε: «Οι δικές μας ευθύνες τώρα κρίνονται, στο εάν θα προωθήσουμε ή όχι τα μέτρα. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια και αυτό δεν μπορεί να συνδέεται, χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση».

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε πως εκλογές θα υπάρξουν τον Σεπτέμβριο 2019 και πως μέχρι τότε η κυβέρνηση έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει. 

3 σχόλια

  1. Ας τον εβαζε καποιος να καιγεται..
    και να του ελεγε.. αντιλαμβανομαι τον πονο σου που καιγεσαι αλλα βγαινουμε απ'τα μνημονια στις 21 Αυγουστου να τον εβλεπα τοτε πως θα αισθανοταν ΠΟΥ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ...!!!!
    ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αυτοί δεν φοβούνται τις φλόγες ,ήγουν διάβολοι,διότι εκεί που βρίσκεται ο νους ,η συνείδηση ,το φιλότιμο ,η καρδιά είναι όλα καμένα και έχουν μείνει μαύρες ..τρύπες.Υπάρχει και αυτό το είδος .."ανθρώπων".
    Χάρις Σιέμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ!!!ΘΑ 'ΧΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΡΑΦΑΚΙ ΟΥΖΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση