GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Εντατική 5χρονη που υπέστη ανακοπή

Με ένα εξαιρετικά δύσκολο και κατεπείγον περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι το βράδυ της Τετάρτης οι γιατροί και το προσωπικό του Κέ...

Με ένα εξαιρετικά δύσκολο και κατεπείγον περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι το βράδυ της Τετάρτης οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, καθώς ένα κορίτσι μόλις πέντε ετών υπέστη ανακοπή, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 5χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Κέντρο Υγείας και οι γιατροί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ηράκλειο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το κορίτσι διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση