GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος από την εθνική Αγγλίας ο Βάρντι

Απώλεια για την εθνική Αγγλίας. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Τζέιμι Βάρντι ενημέρωσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως δεν προτίθεται να φορ...

Απώλεια για την εθνική Αγγλίας. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Τζέιμι Βάρντι ενημέρωσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως δεν προτίθεται να φορέσει ξανά το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, η ηλικία του, καθώς το Γενάρη κλείνει τα 32 του και η επιθυμία να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του ήταν οι λόγοι που επικαλέστηκε, αλλά έπαιξε και το ρόλο του το γεγονός ότι… Χάρι Κέιν παρόντος δεν είχε θέση βασικού.

Ο Σάουθγκεϊτ προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να λάβει την υπόσχεσή του πως αν στερέψει από επιλογές για την επίθεση, θα τεθεί στη διάθεσή του.

Να τονιστεί πως ο Βάρντι έκανε ντεμπούτο το Μάιο του 2015 και έκτοτε δεν έλειψε ποτέ από αποστολή των «λιονταριών» μετρώντας συνολικά 26 εμφανίσεις και 7 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση