GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Μπέιλ έγινε έξαλλος με τον πεθερό του - ΦΩΤΟ

Ρόλο επιθετικού ανέλαβε ο Γκάρεθ Μπέιλ απέναντι στον πεθερό του. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι οι καλύτερες και παρ' όλα...

Ρόλο επιθετικού ανέλαβε ο Γκάρεθ Μπέιλ απέναντι στον πεθερό του. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι οι καλύτερες και παρ' όλα αυτά έγινε ένα βήμα προσέγγισης όταν ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάλεσε τον πατέρα της συντρόφου του Έμα, Μάρτιν Ρις Τζόουνς, στο πάρτι για τον νεογέννητο γιο τους.

Η εντολή ήταν ρητή. Κανείς δεν δημοσιεύει φωτογραφίες του μωρού. Ωστόσο, ο πεθερός του Μπέιλ είχε διαφορετική άποψη και βούληση κι έτσι ανήρτησε στα social media τη φωτογραφία του εγγονού του, για να προωθήσει το νέο του βιβλίο προκαλώντας την οργή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Έτσι, το ζευγάρι δεν προσκάλεσε τον πεθερό στον επικείμενο γάμο του. Πηγή κοντά στον Ουαλό ποδοσφαιριστή ανέφερε ότι "ο Μπέιλ έγινε τούρμπο όταν είδε τη φωτογραφία. Το ζευγάρι είναι πολύ αυστηρό όσον αφορά στην ασφάλεια και την ιδιωτικότητα και ο Μάρτιν τους αγνόησε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση