GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μόνικα Μπελούτσι ψηφίζει... δαγκωτό Ελλάδα για τις διακοπές της

Στη Μύκονο εθεάθη η Μόνικα Μπελούτσι να βολτάρει στα γραφικά σοκάκια μαζί με τις φίλες της Μαριάννα Λάτση και Δωροθέα Μερκούρη. Ωσ...

Στη Μύκονο εθεάθη η Μόνικα Μπελούτσι να βολτάρει στα γραφικά σοκάκια μαζί με τις φίλες της Μαριάννα Λάτση και Δωροθέα Μερκούρη. Ωστόσο, για τη συνέχεια των διακοπών της επέλεξε την Πάρο, καθώς δεν κρύβει τον έρωτά της για το κυκλαδίτικο νησί.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ιταλίδα καλλονή απολαμβάνει πλέον τις ομορφιές της Νάουσας, καθώς εκεί την εντόπισε άνθρωπος της εφημερίδας να πίνει το κοκτέιλ της.

Η Πάρος είναι σταθερός καλοκαιρινός προορισμός της Μπελούτσι, η οποία όπως είχε ακουστεί ήθελε να αγοράσει και σπίτι στο νησί.

Σε πολλές από τις εξορμήσεις της επί ελληνικού εδάφους τη συνοδεύει η Δωροθέα Μερκούρη, με την οποία κάνει παρέα και στη γειτονική Ιταλία όπου ζουν και οι δύο σε μόνιμη βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση