GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Αναμένω την άμεση αντίδραση της Γεννηματά για τις δηλώσεις του Γρηγοράκου

Απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής τις δηλώσεις τ...

Απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής τις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου όσον αφορά στη δυνατότητα του υπουργού να χειριστεί το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού λόγω προβλήματος όρασης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει πως «αναμένει την άμεση αντίδραση της Φώφης Γεννηματά πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί».

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησα να μην αναφερθώ στις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου λαμβάνοντας τες ως ένα λάθος της στιγμής. Παρατηρώντας όμως πως οι απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά δηλώσεις του συνεχίζονται, αναμένω την άμεση αντίδραση της κυρίας Φώφης Γεννηματά πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση