GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ!" Μπακογιάννης για τον δήμο Αθήνας, Πατούλης για Περιφέρεια Αττικής

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ    "Κλειδωμένες" θεωρούνται ήδη οι επιλογές της ΝΔ, όπως πληροφορείται το Pres...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  

 "Κλειδωμένες" θεωρούνται ήδη οι επιλογές της ΝΔ, όπως πληροφορείται το Press-gr, για τον δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής εν όψει των εκλογών του 2019. To αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να πάρουν και τυπική μορφή ώστε από τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν οι εκλογικές προετοιμασίες.

Για τον δήμο της πρωτεύουσας, ύστερα από πολλές διακυμάνσεις και "ενδοοικογενειακές" τριβές, ο κύβος ερρίφθη για τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο τρόπος διαχείρισης της πρόσφατης πυρκαγιάς στην Εύβοια ενίσχυσε από επικοινωνιακής πλευράς την απόφαση. Οι αντιρρήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κάμφθηκαν και φαίνεται ότι τώρα εξομαλύνονται οι σχέσεις του και με την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία θα ανακοινώσει από ημέρα σε ημέρα ότι "εγκαταλείπει" την Α' Αθηνών και ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια στα Χανιά.

Ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, μολονότι επίσημα ο ίδιος συνεχίζει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τον δήμο της Αθήνας. Παρασκηνιακά όμως έχει επέλθει συμφωνία. Η "μετακίνησή" του στην Περιφέρεια διευκολύνεται από την απόφαση του Ανδρέα Παχατουρίδη να αποσυρθεί από την κούρσα αυτή. Ο δήμαρχος Περιστερίου, που στις μετρήσεις συγκέντρωνε πολύ υψηλά ποσοστά προτίμησης (άνω του 35%) για την Περιφέρεια, επικαλέστηκε πρόσφατα και ένα πρόβλημα υγείας κάνοντας γνωστό ότι τελικά θα διεκδικήσει άλλη μια θητεία στον αγαπημένο του δήμο. 

1 σχόλιο

  1. https://olympia.gr/2017/10/20/κώστας-μπακογιάννης-ο-κόσμος-έχει-
    Κώστας Μπακογιάννης: “Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κληρονομικώ δικαίω άρχοντες”

    ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!.

    ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ …

    ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ …

    Η ΑΥΘΑΔΕΙΑ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟ-ΜΠΑΚΟΓΙAΝΝΕΙΚΟ …


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση