GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ενδεκάδες για το Μπενφίκα - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τη Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play off του Champions League (22.00). Η ...

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τη Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play off του Champions League (22.00).
Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ζαμπά τελικά να παίρνει τη θέση του Ελ Καντουρί και τον Χατσερίντι να μένει στον πάγκο και τον Κρέσπο να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, όπως και με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.
Ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας Ρουί Βιτόρια από την πλευρά ξεκινά στο αρχικό σχήμα τον Αντρέ Αλμέιδα, ο οποίος έχασε την προπόνηση της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων. Δεν έχει όμως τον Εδουάρδο Σάλβιο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή. Τον Αργεντινό αντικαθιστά ο Σέρβος Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Την εστία της Μπενφίκα υπερασπίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ στον πάγκο κάθετα ο έτερος Έλληνας Ανδρέας Σάμαρης.
Η ενδεκάδα της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς, Πίζι, Σέρβι, Φερέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση