GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση από πυρκαγιά στο Σέιχ Σου - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή του Άγιου Παύλου, στον Κέδρινο Λόφο, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσε άμεσ...

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή του Άγιου Παύλου, στον Κέδρινο Λόφο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεσή της, με οκτώ οχήματα και 20 πυροσβέστες. Εν τέλει κατάφεραν να σβήσουν μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThessToday.gr κάτοικος της περιοχής είδε ένα άτομο να απομακρύνεται από το σημείο όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο μάρτυρας δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρει ότι δεν πρόσεξε το πρόσωπο του υπόπτου αλλά είδε ότι έφυγε από το σημείο έχοντας ένα μικρό τσαντάκι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά με τα δύο κυπαρίσσια, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έγιναν στάχτη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η πυροσβεστική αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της φωτιάς ενώ έχει διαταχθεί να περιπολούν αστυνομικοί την ευρύτερη περιοχή για τον φόβο εμπρησμού.

Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση