GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Το τέλος των μνημονίων αποτελεί μια νέα αφετηρία για προοδευτική συστράτευση

«Ένα ιστορικό ορόσημο αποτελεί το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας. Η νέα συγκυρία αποτελεί ένα "ξέφωτο", μια ευκ...

«Ένα ιστορικό ορόσημο αποτελεί το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας. Η νέα συγκυρία αποτελεί ένα "ξέφωτο", μια ευκαιρία για τη χώρα και όχι μόνο για την κυβέρνηση, με θετικά και δυνατότητες, αλλά και μεγάλες προκλήσεις», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο κ. Δραγασάκης πρόσθεσε ότι «πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης και τα τραύματα από τη μακροχρόνια λιτότητα, να τελειώσουμε με τις παθογένειες του παρελθόντος και να δρομολογήσουμε τους μεγάλους μετασχηματισμούς που θα θωρακίσουν την κοινωνία από μελλοντικές κρίσεις».

«Το τέλος των μνημονίων αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε το δρόμο στην ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο κ. Δραγασάκης.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!

    .... και ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ .... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΈΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΗΜΑ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ [ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ] ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;;;

    ΌΧΙ!!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ/MEMORANDUM for ever 99 Years!!! Pleace NO 2060!!! 2010 ans 99 Years=3009 A.D.!!!

    Τί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

    ..... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ!!!

    .... γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;;


    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.... ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...( ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΛΟΥΡΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση