GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Δεν θα χάσουμε τον οικονομικό πόλεμο - Νέο ιστορικό χαμηλό για τη λίρα

Την ώρα που η ισοτιμία της λίρας έναντι του δολαρίου υποχώρησε σε νέο ιστορικό χαμηλό, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυε ...

Την ώρα που η ισοτιμία της λίρας έναντι του δολαρίου υποχώρησε σε νέο ιστορικό χαμηλό, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυε ότι «δεν θα χάσουμε τον οικονομικό πόλεμο».

Σύμφωνα με το Anadolu, ο Ερντογάν διαβεβαίωσε πως η Τουρκία θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση όπως ξεπέρασε και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην επαρχία Ορντού.

«Με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε τις καταστροφές και, επιπλέον, θα διεξάγουμε με επιτυχία τον οικονομικό πόλεμο», επεσήμανε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σημερινή «βουτιά» της τουρκικής λίρας.

Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους συμπολίτες του να ανταλλάξουν τα ξένα νομίσματα που έχουν στην κατοχή τους για να στηρίξουν την τουρκική λίρα.

«Αν έχετε δολάρια, ευρώ ή χρυσό στο προσκέφαλό σας, πηγαίνετε στις τράπεζες για να τα ανταλλάξετε με τουρκικές λίρες. Είναι μια εθνική μάχη. Θα είναι η απάντηση του έθνους μου σε εκείνους που μας κήρυξαν οικονομικό πόλεμο», είπε σε ομιλία του στην Μπαϊμπούρτ δείχνοντας με το δάκτυλο ένα μυστηριώδες «λόμπι των επιτοκίων» το οποίο δεν προσδιόρισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση