GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασιλεία - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει επί ελβετικού εδάφους τη Βασιλεία για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να υπερασπιστεί τ...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει επί ελβετικού εδάφους τη Βασιλεία για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου ματς της Τούμπας.
Toυς Δημήτρη Λημνιό-Ομάρ Ελ Καντουρί επέλεξε για τα άκρα της επίθεσης του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του Δικεφάλου για την ρεβάνς με την Βασιλεία.
Ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε σύστημα 4-2-3-1, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελέσουν ο Ζοσέ Μαουρίτσιο και ο Χοσέ Κάνιας, με τον Δημήτρη Πέλκα μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή.
Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ στα αριστερά, θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί.
Αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο θα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Με σύστημα 4-2-3-1 και αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα θα παραταχθεί η Βασιλεία.
O Αλεξάνταρ Φράι ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Βασιλείας για δεύτερο παιχνίδι επέλεξε στο βασικό σχήμα τους:
Όμλιν, Κουμάρτ, Βιντμέρ, Σούκι, Μπαλάντα, Τσούφι, Ντιέ, Στόκερ, Καλούλου, Μπούα, Αγέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση