GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του πρώην μοντέλου του Playboy - ΦΩΤΟ

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του Πίτσμπουργκ στη Φιλαδέλφεια προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου φερόμενου ως υπόπτου για τον θάνατ...

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του Πίτσμπουργκ στη Φιλαδέλφεια προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου φερόμενου ως υπόπτου για τον θάνατο του πρώην μοντέλου του Playboy, Κριστίνα Καρλίν-Κραφτ.

Το 36χρονο μοντέλο βρέθηκε στραγγαλισμένο στο κρεβάτι του διαμερίσματός του την προηγούμενη εβδομάδα. Ο γενικός εισαγγελέας ανακοίνωσε τη σύλληψη του 30χρονου Τζόναθαν Γουέσλι Χάρις, αλλά δεν ανέφερε κίνητρα για την πράξη του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο Α, Β'΄και Γ' βαθμού καθώς επίσης και για ληστεία και κλοπή.

Σύμφωνα με τους αρμοδίους, ο φερόμενος δράστης συνάντησε το θύμα του όταν εκείνη πήρε ταξί για τη Φιλαδέλφεια κι επέστρεψαν μαζί στο διαμέρισμά της στο οποίο η Κραφτ είχε μετακομίσει μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό της.

Κάποια στιγμή ανάμεσα στις 3.08 και 5.19 το ξημέρωμα εικάζεται ότι έγινε ο βίαιος στραγγαλισμός κατά τον οποίο το θύμα ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσει και η μύτη της.

Πέρα από την καριέρα της ως μοντέλο του Playboy, η 36χρονη Κριστίνα είχε ποζάρει για τα περιοδικά Maxim και Vanity Fair, αλλά και τη Victoria's Secret καθώς και την εταιρεία καλλυντικών Smashbox Cosmetics.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση