GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Καμία απολύτως η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ

Στην έμμεση αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για όσους δεν άντεξαν κι έφυγαν...

Στην έμμεση αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για όσους δεν άντεξαν κι έφυγαν, απάντησε ο ίδιος ο Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκής Ενότητας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
Όπως σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης: "Έφυγαν, αυτοί που φοβήθηκαν τα κύματα; Ο ατρόμητος Τσίπρας που δεν φοβάται τίποτα, ενώ οι άλλοι διστάζουν και είναι δειλοί. Φοβήθηκαν τα κύματα στα οποία μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας. Η προδοσία, το ψέμα, η συνθηκολόγηση, τα απάνεμα λιμάνια της κυρίας Μέρκελ και των ΗΠΑ. Αυτά είναι τα κύματα στα οποία μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας και βέβαια σε κύματα δεν μπήκε αυτός αλλά έβαλε σε κύματα τη χώρα. Όσον αφορά εμάς δεν νομίζω ότι επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο, δεν είναι εύκολος δρόμος το να είσαι μια μειοψηφία εκτός του παραδοσιακού και κατεστημένου συστήματος".
Επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν αποχώρησε. "Είχαμε πρόταση, είχαμε θέση, άποψη και η άποψη, θέση πρόταση περιείχετο στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά που έλεγε ο Τσίπρας ήταν αέρας κοπανιστό; Πεπατημένη σε ακόμη χειρότερη έκδοση; Αυτό ζούμε τώρα".
Όσον αφορά στην έξοδο από τα μνημόνια, ανέφερε πως η Ελλάδα μπαίνει σε νέα περιπέτεια τυπικά χωρίς μνημόνια αλλά σε χειρότερη προγραμματική επιβολή από τα μνημόνια και χωρίς χρηματοδότηση.
Διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή χαραμάδα για άλλη πολιτική για διόρθωση τομέων και σχολίασε: "Έχουμε πολιτικό προσωπικό το οποίο τσάμπα πληρώνεται γιατί δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί εντολές κι εσείς να σχολιάζετε τον τσακωμό για την καρέκλα που είναι άνευ νοήματος και άνευ αντικρίσματος. Ποια η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ; Καμία απολύτως. Η ΝΔ κάνει για αντιπολίτευση σ' έναν ΣΥΡΙΖΑ που την έχει περάσει. Πότε είχε επιτύχει τέτοια πλεονάσματα η ΝΔ με τόσο βαρύ τρόπο και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιονομική ασωτία; Πότε ήταν τόσο ικανοποιημένα τα μεγάλα συμφέροντα απ' ό,τι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πότε υπήρχαν οι πιο άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ από σήμερα; Πότε η Ελλάδα ήταν πιο πιστός ακόλουθος σε ό,τι λέει η ΕΕ απ' ό,τι σήμερα, και όμως η ΝΔ της οποίας έχει πάρει την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι οι αριστερότεροι του Τσε Γκεβάρα ,κι αυτό το κάνουν για να διατηρούν κλίμα αντιπαράθεσης για την καρέκλα και την εξουσία".
Ακούστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Realfm 97,8

2 σχόλια

  1. {ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΙΘΑΚΗ... ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ (ΌΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΌΛΩΝ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NSDAP/ΝΑΖΙ/Χίτλερ)}!

    1ον.

    Πάντοτε ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

    Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;

    Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

    Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!



    2ον.

    Ελληνίντες Ελληνες!

    Τρίτην 20/8/2018* Έχωμεν "ΕΞΟΔΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ!

    Στην ΙΑΤΡΙΚΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑΝ Ο ΟΡΟΝ/ΛΕΞΙΝ "ΕΞΟΔΟΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ΌΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ... "ΕΦΥΓΕΝ" ΚΟΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕΝ!

    Αραν η "ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ/ΠΕΘΑΝΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

    ... τί έχει ο κόσμος και χαμογελά πατέρα...



    *Η ΩΟΡΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΔΟΥ/ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΝ ΟΡΙΣΘΕΙΝ ΑΚΟΜΗΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙΝ 8 μ.μ. ή 8 π.μ. ΌΤΑΝ ΤΟ ... τρένο φεύγει στις 8!

    ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΚΑΙ "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ/ΖΗΤΗΜΑ..... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

    ... "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙΤΟ) δηλαδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ... ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ)!!!

    ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΝΑΙ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ή ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ/ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΡΟΜΙΑ"!

    ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΑ... MERDE!




    3ον.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!

    ... και ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΈΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΗΜΑ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ [ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ] ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!

    ΔΗΛΑΔΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;;

    ΌΧΙ! ΜΝΗΜΟΝΙΑ/MEMORANDUM for ever 99 Years! Pleace NO 2060! 2010 and 99 Years=3009 A.D.!

    Τί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;;

    ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ!

    ... γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;


    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ... ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...(ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΛΟΥΡΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον.

    ΆΚΟΥ ΡΕ ΣΥ ΧΑΪΔΕΥΜΕΝΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥ Junker!!

    Ακου Ρέ Ψέμα Τι θα Σου πω:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εύκολο ν’ Αλλάξεις
    Οταν Χαλάσεις Εντελώς!
    ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ "ΜΑΤΙΑ" ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
    Ποιος Είν’ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ!

    Για Μένα Ο Δρόμος ΕΙΝΑΙ Δρόμος
    Στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΣ
    Τι πα να πει ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ
    ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ!
    Για ΣΕΝΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ
    Ποιο θα ’Ναι ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΈΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΗΔΟΝΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ... ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!-;;;


    Ακούστε Ρέ Αρχοντολόγια Σκυλοσόγια Ρέ Κλεφτοφονιάδες Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:
    Κατεβήται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΒΟΘΡΥΛΑΣ... ΚΑΤΕΒΗΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΙΚΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!

    ..... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΈΝΑ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ!!!

    ... ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ... ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΆΔΗ!!!

    ΟΚ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ;;;

    .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΆΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΑ ΒΟΛΙΑ!!!



    2ον.

    Κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


    Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΝΝΟΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

    1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"!!! ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ (Γιαυτό το κάναν για ... 99 χρόνια!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ... ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

    2. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (σε Εθνικό Επίπεδο Λέγεται: Εθνική Προδοσία/άρα Εσχάτη Ποινών!) "Β. Μακεδονία" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!

    3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ (ΞΑΝΑ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ... "ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Μετοχικά Νούμερα βλέπουμε ΌΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Από Την "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΤΟΥ 1989 (πιος την θυμάται;;;) στο "Μαζί Τα Φάγαμαι" πήγαμαι στο "Κυβερνώ/Κυβερνάω έναν Λαό απατεώνων" και ντουγρού στο "... ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!"

    4. Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ Selber Schuld! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΣ"!!! ΠΑΝΩ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΓΜΑ" ΤΟΥ Selber Schuld ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ/ΑΤΙΜΟ/ΑΝΗΘΙΚΟ/ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟ "Πρέπει ο καθένας να αλλάξει μόνος Του!!!/Πρέπει Πρώτα να Αλλάξουμε Εμείς ο καθένας Ξεχωριστά!!! Τί ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (... εάν "Το Τούρκο" πάρει με το έτσι θέλω 30 Νησιά) ... "ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: ΝΑΙ πήραν 30 αλλά ΕΜΕΙΣ ... ΓΛΥΤΩΣΑΜΑΙ 80 ΝΗΣΙΑ! (ΤΟ ΌΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ" ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΆΛΛΑ 80 ΔΕΝ ΤΟ ... ΛΕΝΕ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση