GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μπαίνει σε reality και προκαλεί ίλιγγο με την αστρονομική αμοιβή της

Στο Celebrity Big Brother θα συμμετέχει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόν...

Στο Celebrity Big Brother θα συμμετέχει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια.
Ο ρόλος της καταλυτικός στην άνοδο της τηλεθέασης καθώς στο φινάλε της περυσινής σεζόν το reality συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μόνο 1.5 εκατ. τηλεθεατών.
Βέβαια, το δέλεαρ για να πείσουν την πορνοστάρ να συμμετέχει είναι η αστρονομική αμοιβή της που αγγίζει τα 840.000 ευρώ για μία εβδομάδα!
Ωστόσο, οι άλλοι διαγωνιζόμενοι δεν χαίρονται με αυτήν την προσθήκη καθώς η δική τους αμοιβή δεν έχει καμία σχέση με το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει η Στόρμι κι αισθάνονται ριγμένοι.
Οι παραγωγοί εύχονται η Στόρμι να αρχίσει να μιλά για τη σχέση της με τον Τραμπ και να απογειώσει τη θεαματικότητα του σόου και τα δικά τους έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση