GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Superleague

Με τους τρεις πρώτους του περσινού πρωταθλήματος να παίζουν εντός έδρας, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League για την περίο...

Με τους τρεις πρώτους του περσινού πρωταθλήματος να παίζουν εντός έδρας, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League για την περίοδο 2018-19.

Από την κλήρωση που έγινε, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον «Ευρωπαίο» Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό. Ο Παναθηναϊκός, που υπενθυμίζεται ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, θα πάει για την πρεμιέρα στην Ξάνθη, ενώ ο Άρης, στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία.

Σημειώνεται ότι το ματς ΟΦΗ-Πανιώνιος πιθανότατα θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη (με αντιμετάθεση έδρας για τον β΄ γύρο), καθώς η κρητική ομάδα έχει ενημερώσει ότι το γήπεδό της δεν είναι έτοιμο για την πρεμιέρα, εφόσον βέβαια αυτή διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί, το Σαββατοκύριακο 25-27 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ξάνθη-Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός-Ατρόμητος

ΟΦΗ-Πανιώνιος

Λαμία-Αρης

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση