GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κρατιέται ο Τζέιμς Φράνκο - Στη Μύκονο με την 25χρονη σύντροφό του - ΦΩΤΟ

Στη Μύκονο "συνέλαβε" ο φακός τον Τζέιμς Φράνκο με τη νεαρή σύντροφό του Ιζαμπέλ Πακζάρντ. Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι ...

Στη Μύκονο "συνέλαβε" ο φακός τον Τζέιμς Φράνκο με τη νεαρή σύντροφό του Ιζαμπέλ Πακζάρντ. Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στη σεζλόνγκ ενώ δεν διστάζουν να επιδοθούν σε φιλιά και χάδια δημοσίως χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Το ειδύλλιο του 40χρονου ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού με την 25χρονη φοιτήτρια ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017, ενώ εικάζεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη στη Σχολή όπου εκείνος διδάσκει υποκριτική κι εκείνη επεδίωκε να πάρει το μάστερ της στον Οικονομικό σχεδιασμό, Επιχειρήσεις και Τεχνολογία.

Το σκάνδαλο που πλήττει τον Τζέιμς Φράνκο δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τη σχέση τους. Τον Ιανουάριο του 2018 αρκετές γυναίκες από τη βιομηχανία του θεάματος αλλά και πρώην φοιτήτριες στη Σχολή υποκριτικής όπου δίδασκε, τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση και κατάχρηση εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση