GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Λαμία: Πατέρας δύο παιδιών ο 38χρονος που μαχαίρωσε τη φίλη της αδελφής του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η επίθεση ενός άνδρας με μαχαίρι στην 25χρονη φίλη της αδελφής του μπροστά στα μάτια ...

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η επίθεση ενός άνδρας με μαχαίρι στην 25χρονη φίλη της αδελφής του μπροστά στα μάτια δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 5-7 μαχαιριές στην κοπέλα, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 38χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, από διαφορετικούς γάμους.

Με την άτυχη κοπέλα δεν είχε καμία σχέση. Η 25χρονη είναι φίλη της αδελφής του και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που την συναντούσε στο σπίτι της αδελφής του, όπου η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να βοηθήσει στα μαθήματα τα παιδιά της φίλης της, 9 και 12 ετών αντίστοιχα.

«Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών και της κοπέλας. Ακούγαμε φωνές και ουρλιαχτά και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όταν μπήκα το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα. Στην κουζίνα που έγινε το κακό υπήρχε λίμνη αίματος....», δήλωσε ένας από τους γείτονες στο lamiareport.gr.

Ο 38χρονος δεν έφυγε από τον τόπο του συμβάντος και χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση, γεμάτος αίματα όπως ήταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Φαινόταν σαν χαμένος, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το κακό που είχε κάνει.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση