GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει δημοσιογράφος του BBC που αποχαιρετά το κοινό της: Μου μένουν λίγες μέρες ζωής, αντίο φίλοι μου - ΦΩΤΟ

Το δικό της αντίο είπε στο κοινό του BBC η δημοσιογράφος Ρέιτσελ Μπλαντ, σοκάροντας φίλους, γνωστούς και ακολούθους της με την ανά...

Το δικό της αντίο είπε στο κοινό του BBC η δημοσιογράφος Ρέιτσελ Μπλαντ, σοκάροντας φίλους, γνωστούς και ακολούθους της με την ανάρτησή της στο twitter όπου ανακοίνωνε ότι της μένουν λίγες ημέρες ζωής.

"Με τα λόγια του θρυλικού Φράνκ Σινάτρα -φοβάμαι πως ο καιρός έφθασε. Και ξαφνικά μου λένε ότι μου μένουν μέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που δέχομαι. Αντίο φίλοι μου", έγραψε η Μπλαντ, που τα τελευταία δύο χρόνια δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος έχει φτιάξει ένα blog σχετικά με την ασθένειά της και ενημέρωνε μέσω αυτού για την εξέλιξη της κατάστασής της.

Η 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ, δημοσιογράφος στο Radio 5, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το 2016 αλλά δεν είναι ιάσιμη μορφή. Επειδή ο γιος της Φρέντι είναι πολύ μικρός για να αντιληφθεί όλη αυτήν την κατάσταση η Ρέιτσελ γράφει τις εμπειρίες της ζωής της ώστε να μπορέσει μεγαλώνοντας να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση