GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΝΕΙΣ δεν χάνεται! Η Κονιόρδου μετά το υπουργείο διορίστηκε στο «Νιάρχος»...

Βασιλης Πολυχρονης   Κανένας δεν χάνεται με αυτή την κυβέρνηση λέμε.Ορίστε,η Λυδία."Έχασε" την υπουργική θέση (και μισθό), αλ...

Κανένας δεν χάνεται με αυτή την κυβέρνηση λέμε.Ορίστε,η Λυδία."Έχασε" την υπουργική θέση (και μισθό), αλλά τα εξισορροπεί με τη θέση (και το μισθό) του "Στ.Νιάρχος"!
Νυν υπέρ πάντων...ο μισθός (τα τσάκρα μου μέσα)!!!

Dimitrios Malamoulis
Ο διορισμός της κονιορδου στο «Νιαρχος» ήταν απόφαση της κυβέρνησης η του ιδρύματος;
Ρωταω ειλικρινά και από περιέργεια.
Γιατί αν είναι απόφαση του ιδρύματος την κάτσαμε την βάρκα σύντροφοι γενικά, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
-----------------------

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ορίζεται πρόεδρος του ΔΣ για το υπόλοιπο της θητείας των μελών του, ανακοίνωσε το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΑΕ».
Το ΔΣ του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνεται ως εξής: Λυδία Κονιόρδου, πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Νίκος Μανωλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος, εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, μέλος, Γιώργος Κουμεντάκης, εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέλος, Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας, μέλος, Ανδρέας Νοταράς, μέλος, Τίνα Στέα, μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση