GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ (σε δημοτικό βρεφοκομείο) και η μητέρα της Νοτοπούλου

Βασιλης Πολυχρονης Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης "ο Άγιος Στυλιανός". Ίδρυμα με πολυσχιδή δραστηριότητα και έργο όπου,εκ...

Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης "ο Άγιος Στυλιανός". Ίδρυμα με πολυσχιδή δραστηριότητα και έργο όπου,εκτός από τη φιλοξενία απόρων και ορφανών βρεφών,φιλοξενεί και...συμβίες προέδρων Οργανισμών,άρτι αφιχθέντων εξ Αθηνών και εχόντων...καλλιτεχνικάς ανησυχίας (οι...κακές γλώσσες λένε πως ο διορισμός τους έχει σχέση με την κυβερνητική θέση του υιού των,όμως εγώ...δεν το πιστεύω αυτό)!
Μάλιστα,όπως οι...κακές γλώσσες συνεχίζουν να λένε ότι η εν είδη...αστραποβροντής ανέλιξη της κόρης της συμβίας σε υπουργικό θώκο μπλέκεται επιτυχώς με όλο αυτό το κουβάρι σχέσεων μεταξύ πατρός,υιού του,συμβίας και κόρης της!
Συμπερασματικά, μπορούμε να ανακράξουμε μετά βεβαιότητος ότι η πίστη σώζει και...διορίζει (όχι η πίστη στον Άγιο,η πίστη στις...περιπλεγμένες θέσεις σώσει και,κυρίως,διορίζει)!
Βοήθεια μας και...μακρυά από εμάς ο νεποτισμός κι η οικογενειοκρατία!
-------------------------
Η κ. Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη, μητέρα της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, έχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο “Αγιος Στυλιανός” στην Θεσσαλονίκη υπό τον μανδύα του προγράμματος “Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων”. Η απο την 2α Φεβρουαρίου 2018 σύμβαση έχει διάρκεια ενός έτους και λήγει τον Φεβρουάριο του 2019. Όμως η ίδια σύμβαση προβλέπει οτι μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο δηλαδή εως τον Φεβρουάριο του 2020.
Ο διορισμός της μητέρας ενός τόσο ισχυρού προσώπου εντός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που από απλή συμβασιούχος έγινε διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και τώρα υφυπουργός, δημιουργεί πρόσθετο προβληματισμό...
Η μητέρα της νέας υφυπουργού, Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, γνωστή στον ΣΥΡΙΖΑ με το υποκοριστικό Μήτση, υπήρξε μέλος του χώρου αλληλεγγύης του κόμματος συμμετέχοντας και οργανώνοντας φιλανθρωπικές δράσεις. Μάνα και κόρη πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της δράσης «Το καλαθάκι», του οποίου σκοπός είναι να βοηθάει άπορους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα.
Δείτε παρακάτω τα έγγραφα διορισμού της μητέρας της κ. Νοτοπούλου που δημοσιεύει το mononews.gr.



1 σχόλιο

  1. Το ... είπαμε: Έχουμε "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

    (ΜΕ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΈΝΟ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση