GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι αριστεροί δεν είναι αυτοί, σε πολλά υπερβαίνουν και τον Παττακό - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με έχει απογοητεύσει σε όλα. Όχι αριστεροί δεν είναι αυτοί , σε πολλά υπερβαίνουν και τον Παττακό» δήλωσε ο πρόεδρος της...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με έχει απογοητεύσει σε όλα. Όχι αριστεροί δεν είναι αυτοί , σε πολλά υπερβαίνουν και τον Παττακό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

«Ο Παττακός ωχριά σε πολλά μπροστά σε αυτούς με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, σαν δικτάτορες» είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφερόταν στο θέμα της απλής αναλογικής.

Αντίστοιχη αναφορά έκανε και σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη. «Η χώρα το Σάββατο με τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μού θύμησε Μακαρέζο και Παττακό» τόνισε και πρόσθεσε: Δεν φταίνε και οι αστυνομικοί και οι αστυνομικοί εντολές παίρνουν. Υπάρχουν και θερμόαιμοι αστυνομικοί αλλά το μέγα πλήθος είναι ευσυνείδητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση