GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΡΙΜΑ! Εβαλε την πρώτη της υπογραφή για ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ η Ξενογιαννακοπούλου..

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους αρεστούς των γραφείων Τύπου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ περιλαμβάνει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή και...

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους αρεστούς των γραφείων Τύπου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ περιλαμβάνει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή και ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου. 
Οι νέες διατάξεις προβλέπουν κατ' εξαίρεση μεταθέσεις σε γραφεία Τύπου για την κάλυψη «έκτακτων αναγκών» και παράλληλα τροποποιούν το σύστημα μοροδιότησης για τοποθετήσεις στις προνομιακές θέσεις υπηρεσιών του εξωτερικού με αύξηση των μορίων συνέντευξης και μείωση των βαθμών που δίνουν τα τυπικά προσόντα όπως είναι οι τίτλοι σπουδών.
Η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και η χρυσή Αυγή καταψήφισαν ως «φωτογραφική» την τροπολογία η οποία μάλιστα φέρει και την υπογραφή της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, για πρώτη φορά ως υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της σημερινής  κυβέρνησης.
 Υπογράφουν ακόμη οι Γ. Δραγασάκης, Ν. Παππάς και Μ. Ζορμπά καθώς η τροπολογία που έχει κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής επανακαθορίζει και το θεσμικό πλαίσιο για την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση