GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρομερό στατιστικό του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει το ρόστερ με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στη Super League, ελέω του περιορισμού των μεταγραφών, καθώς ...

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει το ρόστερ με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στη Super League, ελέω του περιορισμού των μεταγραφών, καθώς φτάνει στα 23,1 χρόνια, τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στα 23,3 και ο Παναιτωλικός στα 23,7.

H ενδεκάδα, ωστόσο, με την οποία... ντούμπλαρε χθες το τριφύλλι τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Λαμία, είχε ακόμη χαμηλότερη ηλικία, καθώς ο Γιώργος Δώνης έριξε στη «μάχη» σχεδόν όλα τα «μωρά» που βρίσκονταν στη διάθεσή του.

Στο ημίχρονο, άλλωστε, μπήκαν ο 19χρονος Καμπετσής αντί του Πούγγουρα, ο Γιόχανσον αντί του Κουλιμπαλί, ενώ ακολούθησε και ο Εμμανουηλίδης, που δεν έχει κλείσει καν τα 18, αντί του Μουνιέ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι έφτασαν να αγωνίζονται μετά το 57΄ με τους Διούδη (25 χρ.), Κολοβέτσιο (26 χρ.), Μαυρομάτη (21 χρ.), Κουρμπέλη (24 χρ.), Στάικο (22 χρ.), Ινσούα (27 χρ.), Χατζηγιοβάνη (21 χρ.), Μπουζούκη (20 χρ.) και Καμπετσή (19 χρ.).

Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας της εν λόγω ενδεκάδας; Τα 22,5 χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να κάνει από εκείνο το σημείο το καλύτερο παιχνίδι του μέσα στον αγώνα και να πετυχαίνει δύο γκολ! Ιδίως δε μεσοεπιθετικά, οι πράσινοι έπαιζαν με παιδιά που ηλικιακά έφταναν στα 19,5 χρόνια κατά μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση