GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος σκότωσε πέντε άτομα και αυτοκτόνησε - Η σύζυγός του ανάμεσα στα θύματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ένοπλος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, δολοφόνησε πέντε ανθρώπους στη νότια Καλιφόρνια πριν αυτοκτονήσει, ανακ...

Ένας ένοπλος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, δολοφόνησε πέντε ανθρώπους στη νότια Καλιφόρνια πριν αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άνδρας αρχικά δολοφόνησε μια γυναίκα, πιστεύεται ότι επρόκειτο για τη σύζυγό του και έναν άνδρα σε μια εταιρεία φορτηγών στο Μπέικερσφιλντ, στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο Ντόνι Γιάνγκμπλαντ, σερίφης της Κομητείας Κερν.

Κατόπιν, δολοφόνησε έναν άλλο άνδρα κοντά στην εταιρεία, ο οποίος εμφανίστηκε στο σημείο και δύο ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι. Θέλοντας να διαφύγει έκανε πειρατεία σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν και ένα παιδί. Η μητέρα και το παιδί κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το όχημα.

Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε γυρίζοντας το όπλο στο στήθος του, όταν τον καταδίωξε ένας βοηθός του σερίφη, πρόσθεσε ο Γιάνγκμπλαντ.

Αν και οι δολοφονίες δεν ήταν τυχαίες, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία το κίνητρο και η σύνδεση του δράστη με τα θύματα.

Πηγή: NY Times

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση