GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας για Σκοπιανό: Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε δημοψήφισμα

«Θα ήταν μια πρωτοφανής ιστορικά εξέλιξη να καλείται μια χώρα να κάνει δημοψήφισμα για το πώς θα ονομαστεί μια γειτονική χώρα και ...

«Θα ήταν μια πρωτοφανής ιστορικά εξέλιξη να καλείται μια χώρα να κάνει δημοψήφισμα για το πώς θα ονομαστεί μια γειτονική χώρα και θα αλλάξει το σύνταγμά της», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου για τη ΔΕΘ.

Εξήγησε ότι οι γείτονές μας ορθώς κάνουν δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία τους αναγκάζει να αλλάξουν το όνομά τους και το σύνταγμά τους. «Εμείς δεν αλλάζουμε ούτε το Σύνταγμά μας ούτε το όνομα μας», επισήμανε αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

«Εμείς λοιπόν δεν έχουμε κανέναν λόγο να προβούμε σε μια τέτοια διαδικασία» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι όπως επικυρώνονται όλες οι διεθνείς συνθήκες από τη Βουλή, έτσι θα κυρώσει και αυτή.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.9 Σεπ 2018, 9:39:00 μ.μ.

    Ο πρωταθλητής της αλχημείας κ. Τσίπρας, ή δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, λέγοντας ότι:
    «Θα ήταν μια πρωτοφανής ιστορικά εξέλιξη να καλείται μια χώρα να κάνει δημοψήφισμα για το πώς θα ονομαστεί μια γειτονική χώρα και θα αλλάξει το σύνταγμά της». «Εμείς λοιπόν δεν έχουμε κανέναν λόγο να προβούμε σε μια τέτοια διαδικασία».
    Όχι κύριε!
    Τον Ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια.
    Τον Ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει όμως, να ΜΗΝ ονομάζονται Μακεδονία.
    Αυτό θα ήταν το γνήσιο ερώτημα του, οδυνηρού για σας, Δημοψηφίσματος.
    Αλλά ποια η προσωπική σας δυσκολία, σε ενδεχόμενο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού;
    Εσείς έχετε αποκτήσει πρόσφατα πείρα, και με την ίδια άνεση θα διαστρέφατε το ΟΧΙ και θα το μεταβάλατε σε ΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση