GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: "Η ΝΔ κόβει την Καλογήρου στο Β. Αιγαίο και στηρίζει τον Μαλέλη!"

Evangelos Antonaros   Μερικές φορές ΔΕΝ χαιρομαι όταν επιβεβαιωνονται οι πληροφορίες μου. Κυρίως οταν διαπιστώνω την αστοχία στη λήψη απ...

Evangelos Antonaros 
Μερικές φορές ΔΕΝ χαιρομαι όταν επιβεβαιωνονται οι πληροφορίες μου. Κυρίως οταν διαπιστώνω την αστοχία στη λήψη αποφασεων.
Αναφερομαι στην είδηση που διαβαζω σε διαφορα sites ότι η Νεα Δημοκρστία δεν πρόκειται να στηρίξει την επανεκλογή της σημερινής περιφερειαρχη Βορείου Αιγαίου (και πρώην βουλευτού της ΝΔ) Χριστιάνας Καλογήρου. Αντίθετα θα στηρίξει την υποψηφιότητα γνωστού δημοσιογραφου που μετά απο περιπλάνηση σε θνησιγενή αριστερά σχήματα κατέληξε συμβουλος στο ΚΙΝΑΛ.
Εγω δεν εκπλήσσομαι. Το περίμενα. Αλλά η κίνηση αυτή, εφ οσον επιβεβαιωθει, δείχνει πόσο σέβεται η σημερινή ηγεσία εμπειρα στελέχη και τη διαδρομή της παράταξης. Γι αυτό ψαρευει στα υπολείμματα του υπο εξαφάνιση ΠΑΣΟΚ - οπως θα κάνει συμφωνα με τις πληροφορίες μου και σε άλλες δυο (τουλάχιστον) περιφερειες.
Εμεις κι εγώ προσωπικά στηρίζουμε φυσικά την επανεκλογή της Χρ. Καλογήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση