GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρά" Μπόρις Τζόνσον κατά της Μέι για το Brexit: Νίκη για την ΕΕ, νοκ άουτ το Ηνωμένο Βασίλειο

Με άρθρο του στη The Telegraph, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον επικρίνει για άλλη μια φορά την ...

Με άρθρο του στη The Telegraph, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον επικρίνει για άλλη μια φορά την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι σχετικά με τις προτάσεις της για το Brexit, διαβλέποντας νίκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση στις διαπραγματεύσεις με το Λονδίνο.

«Φοβάμαι ότι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα θα είναι νίκη για την ΕΕ, με το Ηνωμένο Βασίλειο νοκ άουτ, με 12 αστέρια να γυρίζουν γύρω από το ζαλισμένο μας κεφάλι», επισημαίνει στο άρθρο του ο πρώην ΥΠΕΞ που παραιτήθηκε καθώς διαφωνούσε με το προτεινόμενο από την Τερέζα Μέι σχέδιο του Τσέκερς.

«Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα μέρη των προτάσεων του Τσέκερς που ισχυρίζονται ότι δεν τους αρέσουν...αλλά στην πραγματικότητα, σε αυτήν τη διαπραγμάτευση, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει σε όλους τους σημαντικούς γύρους», υπογραμμίζει ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρεί ότι με τις προτάσεις του σχεδίου του Τσέκερς, το Λονδίνο ρίχτηκε στη μάχη «κουνώντας λευκή σημαία».

Οι απόψεις του δημοσιεύονται μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Ντέιβιντ Ντέιβις, που έκανε χθες την εκτίμηση ότι «το σχέδιο του Τσέκερς είναι χειρότερο και από την παραμονή στην Ενωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση