GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Λαγούδη - Τι έλεγε στο τηλέφωνο η 44χρονη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, όσον αφορά τα χρήματα που φέρεται ...

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, όσον αφορά τα χρήματα που φέρεται να είχε δανείσει η άτυχη γυναίκα.
Μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, είπε ότι η άτυχη γυναίκα, «μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της, είχε πουλήσει πολλά στρέμματα κι έλαβε ως αντίτιμο ένα μεγάλο σεβαστό ποσό. Από το συνολικό αντίτιμο λείπει ένα ποσό αρκετών δεκάδων χιλιάδων». Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όσο ήταν εν ζωή η Ειρηνούλα, περίπου 15.000 ευρώ βγήκαν από τον λογαριασμό της για να πληρωθούν εισιτήρια και έξοδα ταξιδίου στο εξωτερικό. Και μάλιστα για πρόσωπα που δεν ήταν στο συγγενικό της περιβάλλον».
«Ενδεχομένως να ήταν πολύ ερωτευμένη» υπογράμμισε ο κ. Ταουξής, σημειώνοντας ότι «οι Έλληνες είμαστε κουβαρντάδες και όταν έχουμε χρήματα, βοηθάμε».
O ίδιος αποκάλυψε και μια σημαντική πληροφορία που δεν ήταν γνωστή έως τώρα. «Μετά τον θάνατό της είπε κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά της ότι: “Η μαμά είναι πολύ στεναχωρημένη, μίλαγε στο τηλέφωνο κι έλεγε: “εγώ στα έδωσα για λίγες μέρες για να σε εξυπηρετήσω. Εγώ αυτά τα λεφτά τα προόριζα για τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, της μεγάλης κόρης”».
Την ίδια ώρα, ο τεχνικός σύμβουλος, Αναστάσιος Δέδες παρουσίασε δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της Ειρήνης. Όπως εξήγησε δίπλα στο μπιτόνι με το πετρέλαιο βρέθηκαν γυαλιά ηλίου. Το μπιτόνι ήταν κάτω στη θέση του συνοδηγού. «Είναι δυνατόν να μη συρρικνώθηκαν τα γυαλιά μετά από τέτοιας έκτασης και ένταση φωτιά;» διερωτήθηκε ο κ. Δέδες, σημειώνοντας ότι αυτά και άλλα ευρήματα οδήγησαν τον Εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία και να αποκλειστεί το σενάριο της αυτοκτονίας.


Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση