GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση μεταξύ αστυνομικών και κτηνοτρόφων στη Νάξο - ΦΩΤΟ

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στη Νάξο μεταξύ αστυνομικών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι αντιδρούν στο έργο της μεταφοράς του...

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στη Νάξο μεταξύ αστυνομικών και κτηνοτρόφων, οι οποίοι αντιδρούν στο έργο της μεταφοράς του νερού από τη γεώτρηση του Αϊ-Λια στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα και τα δυτικά παράλια της Νάξου.

Από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή (μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής) προκειμένου να περιφρουρήσουν την εξέλιξη του έργου και να διασφαλιστεί η ομαλότητα στην περιοχή.

Σε συνάντηση τους το βράδυ της Παρασκευής οι κτηνοτρόφοι της περιοχής αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί το έργο αφού θεωρούν ότι η μεταφορά του νερού στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα Νάξου θα είναι επιζήμια για τις δικές τους περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Σήμερα το πρωί οι κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη γεώτρηση και στην προσπάθεια τους να περάσουν συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα –από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- αισθάνθηκε αδιαθεσία κάποιος από τους αντιδρώντες ο οποίος μεταφέρθηκε, προληπτικά, στο νοσοκομείο του νησιού.

Πηγή: naxostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση