GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οκτώ χρόνια κάθειρξη σε οπαδό του ΠΑΟΚ για κατασκευή και κατοχή μολότοφ

Ποινή οκταετούς κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 23χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατασκευ...

Ποινή οκταετούς κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 23χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών βομβών.
Αποτυπώματά του είχαν ταυτοποιηθεί σε δύο νάιλον σακούλες που περιείχαν συνολικά 34 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και εντοπίστηκαν στην πυλωτή οικοδομής, επί της οδού Στρατηγού Αναστασίου Παπούλα, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Οι σακούλες με το περιεχόμενό τους είχαν βρεθεί στις 5 Οκτωβρίου 2015, μία ημέρα μετά από ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Ολυμπιακού.
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δίκη, καθώς φέρεται να ζει στο εξωτερικό και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Προανακριτικά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τα ευρήματα.
Το δικαστήριο τον κήρυξε ένοχο, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση