GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ! "Δεξιοί" (Βορίδης-Βλάχος) κατά "κεντρώων" (Οικονόμου) στη ΝΔ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Σοβαρό εσωκομματικό θέμα προκλήθηκε από την εκδήλωση που οργάνωσε -με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία στο Μά...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Σοβαρό εσωκομματικό θέμα προκλήθηκε από την εκδήλωση που οργάνωσε -με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία στο Μάτι- το απόγευμα της Πέμπτης, χθες, η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Ραφήνα. Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν για να μιλήσουν μόνο δύο από τους βουλευτές που θα είναι υποψήφιοι στην Ανατολική Αττική, ο Μάκης Βορίδης και ο Γιώργος Βλάχος -που φέρονται να έχουν συνάψει ως "δεξιοί" και συμμαχία εν όψει των εκλογών- ενώ αποκλείστηκε ο προέρχομενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ  Βασίλης Οικονόμου εναντίον του οποίου ειδικά ο Γ. Βλάχος έχει εξαπολύσει έντονη πολεμική. Η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Δέσποινα Γκικάκη  είναι και κουμπάρα του κ. Βορίδη.

Το περιστατικό αυτό αποκτά ευρύτερο συμβολικό χαρακτήρα καθώς ήδη στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεξάγεται μια άτυπη εσωτερική σύγκρουση, με τους "παραδοσιακούς δεξιούς" (καραμανλικούς και όχι μόνο) να αντιτίθενται σε όποια ανοίγματα επιχειρούνται προς το "κέντρο" στην πορεία προς τις εκλογές. Η δε περιοχή της Ραφήνας, λόγω της κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, έχει ακόμη πιο έντονη σημειολογική διάσταση στην αναμέτρηση αυτή μετά το χθεσινό περιστατικό. 

Η πρόσκληση που υπήρξε για τη χθεσινή εκδήλωση ανέφερε τα εξής:
To Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Ραφήνας-Πικερμίου σας προσκαλεί σε εκδήλωση την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "ΑΥΡΑ" στη Ραφήνα με θέμα: “Η επόμενη μέρα για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και οι προτάσεις της ΝΔ για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας”
Κεντρικοί ομιλητές:
Μάκης Βορίδης, Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής & Τομεάρχης Εσωτερικών &
Γιώργος Βλάχος, Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Γκικάκη Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση